Molkan 2.0

av Malin
87 visningar 4 Minuter läsning

Ett mirakel har skett 🙌🏻 Det kommer ett blogginlägg. Efter snart 2 år. Okej, jag ska ta det från början…

Jag har ju haft tekniskt strul med bloggen sedan mitt webbhotell blev uppköpt av en av de sämsta tjänsterna på marknaden. Den har varit så seg och jag har liksom haft den här bloggen sedan 2008. Den är uråldrig! Jag har alltid trott att det har varit min installation som det varit problem med, därav har det känts tungt att ta tag i. 16 år av bilder, inlägg och annat som ska sparas och arkiveras.

Tanken var alltid att ta tag i den och försöka fixa felet, någon gång. Men det har varit så mycket annat som jag har prioriterat istället. Jag har så mycket att berätta!

Nu följer ju kanske de flesta som följde bloggen mig på andra ställen. Men för er som inte vet så bytte jag jobb efter bara en månad från det senaste inlägget, har jag blivit med nyhetsbrev, podd, haft stora problem med min kropp där ingen vet vad det är som är fel, förlovat mig och lägenheten är definitivt klarrenoverad, haha.

Jag skulle i alla fall logga in för ett par dagar sedan för att hitta en bild. Och då var bloggen inte seg längre. Eller okej, inte lika seg som den varit. Det visar sig att mitt pissiga webbhotell har flyttat till nya uppdaterade servrar. Så problemet var aldrig min installation, utan själva webbhotellet. Så ja, här är vi nu.

Har verkligen saknat att blogga, det har jag. Vill ni ha uppdateringar här? Gillar ni att läsa bloggar? Jag tänker att ibland finns det inte riktigt plats för längre texter på andra plattformar. Instagram hade ju den där guider-funktionen som skulle kunnat funka som en liten bloggfunktion, men den är ju borttagen nu. Det här med recensioner är inte lika lätt när man inte enkelt kan lägga till olika parametrar och har ett betygsystem (TIPS till Instagram; skapa ett recensionssystem! Och ja, jag vill ha royalties).

Så jag hoppas att jag verkligen kan komma igång med bloggen igen, nu när den fungerar.

Hej så länge!

Skriv en kommentar

2 × 1 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer