MOTD: There will be blood

av Malin
238 visningar 6 Minuter läsning

Hello! Här kommer årets första look som jag gjorde i tema “grönt” tillsammans med min fina vän Luvan. Jag ville också göra något kul med fotot. Tror ni mig när jag säger att den suddiga looken är från plastfolie?

Jag har fått en dramatisk början på mitt 2021 då.. Åkte nämligen in på akuten här i tisdags och blev inlagd. Fick genomgå en rad olika tester. Herrejösses! Vilken cirkus. Som tur är var det inget allvarligt, men är så tacksam att de undersökte mig ordentligt. Pratar mer om detta på min instagram om ni vill veta mer.

BAS
BeautyAct Prickly Pear Hydra Primer
beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation – 1.30
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Concealer – Light Ivory
NABLA Cosmetics Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
NABLA Skin Bronzing – Soft Revenge
IsaDora Perfect Blush – 51 Spiced Ginger
Indy Beauty Ready Set Glow! – Maxinne

ÖGONBRYN
BeautyAct Sculpt & Shade Brow Pencil – Dark Brown
BeautyAct Fixing Fiber Brow – Medium Brown

ÖGON
MAC Cosmetics Chromagraphic Pencil – Landscape Green
NABLA Side By Side Nude Palette – Beauty Mark, Ray of Light
GlossGods x Spindelsven Touch Me Palette – Poison Me Daddy
IsaDora Lash Energy Mascara – Black
House of Lashes – Iconic Lite

LÄPPAR
IsaDora Gloss Stick Stylo – 20 Clear Sorbet
NABLA Shine Theory Lip Gloss – Renaissance

motd there will be blood
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Luvan Loud (@luvanloud)

Här är min fina vän Luvan’s look 💚

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer