Recension: Garnier Fructis Goodbye Damage

av Malin
216 visningar 3 Minuter läsning

Tidigt i våras lanserade Garnier hårvårdsserien Fructis Goodbye Damage och efter mitt test av L’Oréal Paris Elvital Fibralogy som ledde till katastrof var jag tvungen att försöka återfå någon slags hårtexttur istället för en svintotuss till hår.

Garnier Fructis säger sig ha lösningen till ditt skadade och slitna hår. Hårvårdsserien Fructis Goodbye Damage riktar sig till dig med skadat hår och kluvna hårtoppar.

Formulan innehåller Keraphyll™ och almafruktextrakt. Keraphyll™ är naturligt utvunnet vegetabiliskt protein och täcker utsidan av håret och minskar friktionen som kan skapa slitage och kluvna hårtoppar. Almafruktextrakt har använts i århundraden av indiska kvinnor för att upplyfta och göra sina hår sköna. Dess mystiska substans ger en oemotståndlig glans och mjukhet och är en kraftig källa av essentiella vitaminer, aminosyror och antioxidanter.

Serien består av
– Schampo & Balsam, 29 SEK /st
– Inpackning, 49 SEK
– Serum, 59 SEK

molkan skönhetsblogg garnier fructis goodbye damage recension reveiw

Jag tycker: Till att börja med så är mitt hår en riktig katastrof, mina hårtoppar ser mer eller mindre ut som hästtagel då vartenda hårstrå är kluvet i topparna, jag vet att jag behöver klippa det – men jag har helt enkelt inte haft råd. Och ska jag vara ärlig trodde jag inte att det skulle gå att rädda mitt hår efter Fibralogy,  för det var verkligen hemskt – tills jag började testa denna serie. Jag vet att ingen produkt i världen kan laga kluvna hårtoppar, det är fysiskt omöjligt. Men denna serie har i alla fall fått mitt hår att se mycket friskare ut än vad det är.

Jag gillar doften på produkterna även att det är en ganska stark parfymerad doft. Mina favoriter i serien är faktiskt inpackningen och serumet. Jag har testat att bara använda S&B och det blir inte lika fint resultat tyvärr. Bara av att inte använda inpackningen gör även stor skillnad i både glansighet och mjukhet – så den har varit lite av en “life saver”. Serumet gillar jag också väldigt mycket då det tyglar mitt friss och topparna som annars vill stå åt alla håll. Det håller mitt hår rent i 2-3 dagar, ganska normalt då jag har också väldigt fet hårbotten. När jag använder alla produkter blir mitt hår glansigt och följsamt.

Som helhet är det en bra serie för mig då den ska inrikta sig på allt som mitt hår står för, läs risbuske.

.Den informationen jag kan hitta är att Garnier Fructis Goodbye Damage finns att köpa på bl a. ÖoB eller i andra dagligvaruhandlar, hittar dem ej online.

3,5/5

1 kommentar

beautybydonnachic 5 september, 2014 - 14:29

Nämen usch vilken hemsk produkt som sabbade håret för dig! Jag vågar inte köpa annat än frisörschamon till mitt Gollumhår, men satans så dyrt… Hoppas det ser fräschare ut och låt en kompis klippa av topparna bara! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer