Recension: eBay Beauty Sponge.

av Malin
60 visningar 1 Minuter läsning

Information: Denna beautysvamp är till för att applicera foundation, concealer eller annan flytande makeup-produkt för ett bra och jämt resultat. Liknande Beautyblender, men “ett par” kronor billigare.

ebay beauty sponge

Jag tycker: Jag köpte två stycken av dessa tidigt i somras och de har hållit förvånansvärt bra. Har använt dem för att applicera foundation och blanda ut concealer och det blir precis det resultat jag vill ha, plus att det är lättare för mig att få foundationen jämn över hela ansiktet. Jag har tvättat dem hur många gånger som helst och det finns ingen tendens till att svamparna ska ramla sönder. De är något hårda i konsistensen, men det är inget som stör mig.

Beauty Sponge kan köpas på eBay för 10-40 kr.

3,5/5

1 kommentar

Evelinasfina skönhetsblogg 17 september, 2013 - 16:28

Blir sugen på att köpa den endast på grund av färgen haha
🙂 Beauty Sponge är min favoritmetod för att applicera
basen.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer