#Söndagsmasken: Oh K! Replenishing Jeju Island Mask

av Malin
114 visningar 4 Minuter läsning

Söndag innebär söndagsmask! Oavsett hur trött eller opepp jag är så brukar jag ändå köra en mask i alla fall en gång i veckan. Idag drömde jag mig bort en stund till palmer och turkost vatten tillsammans med Oh K! Replenishing Jeju Island Mask.

Ni fattar inte hur mycket jag längtar till värmen och sommaren nu! Det har t o m. snöat här idag så jag fick verkligen en dipp nu när det varit så fint i ett par dagar. Men det är ju tur att man har bra fantasi. Blundade och såg en tropisk strand och en Piña Colada i handen.

replenishing jeju island mask

Oh K! Replenishing Jeju Island Mask innehåller massor av återfuktande ingredienser som bl a. glycerin, betaine och vitamin E tillsammans med en salig blandning av lugnande och anti-inflammatoriska extrakt från pion, kamomill, gardenia, oputunia (prickly pear), sallatsspikblad och grönt te.

Jag gillar att masken är i hydrogel, då jag tycker att de ofta sitter bättre på huden än de i bomull. Att den dessutom är i två delar gör den mycket lättare att både applicera på ansiktet och få att passa många olika ansiktsformer.

Jag gillar verkligen den här masken både under och efter användning, den är sval och skön på huden och huden blir väldigt plumpad, återfuktad och mjuk efteråt utan att lämna en kladdig hinna. Det jag dock inte gillar är att masken innehåller mica (nu vet jag dock inte om det är naturlig eller syntetisk mica) eftersom det är en väldigt problematisk ingrediens som vi borde prata mer om… Det är liksom inte en avgörande ingrediens för masken. Jag förstår att det är för att den ska få sitt iriserande utseende – men oavsett hur fint det är att titta på så behövs den verkligen inte i masken.

Instruktionerna är enkla och illustrerade på baksidan. Tvätta ansiktet, applicera masken och låt den sitta i 20-30 minuter, ta av masken och massera in överflödigt serum. Och tada, du har plumpad, återfuktad och mjuk hy!

Masken finns att köpa för 69 SEK på apotea.se.

replenishing jeju island mask

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer