Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads

av Malin
341 visningar 4 Minuter läsning

Brun-utan-sol i form av pads, kan det vara något? Swiss Clinic har tagit fram Hydrating Self-Tan Pads med just den här funktionen för både återfuktning och en lätt solkysst look i ett steg.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads, 250 SEK

Brun-utan-sol pads med DHA som reagerar med aminosyror i hornlagret som gör att du blir brun tillsammans med extrakt från kaktusblomma och Kukui/Aleurites Moluccana som verkar återfuktande. Formulan ska vara “pillow-proof” och inte färga av sig på lakan eller örngott.

Padsen kan användas både före eller efter övrig hudvård, förslagsvis på kvällen. Instruktionerna är enkla; Rengör ansiktet, svep en pad över ansiktet. Dock rekommenderar Swiss Clinic att vänta 30-60 minuter innan du applicerar den ena eller andra produkten. De rekommenderar också att exfoliera huden för att inte bli fläckig. En förpackning innehåller 25 pads.

Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads
  • Doft
  • Effekt
  • Innehåll
  • Känsla
  • Pris
3.1

Jag tycker

Den här sommaren har gjort mig lat och trött… Även om jag älskar den här värmen och den otroligt fina sommaren vi har så kan jag inte förneka att jag också blir påverkad. Därför har jag försökt att hitta lösningar som är så enkla och effektiva som möjligt.

Padsen känns härliga och återfuktande, luktar fräscht och jag har kommit in i ett litet ‘packa-inför-resan-mode’ och tänker att dessa verkligen kan vara ett bra resealternativ för att slippa ha med sig burkar och flaskor i full size. Jag vet dock inte om jag gör något fel eller om kanske bara inte har väntat länge nog mellan stegen, för jag tycker mig inte se någon jätteskillnad gällande själva BUS-effekten de kvällar jag använt padsen trots att jag använt dem flera kvällar i rad.

Man kanske också måste ha Self Tan Drops för att det ska funka? Det står ingenting om det, men i instruktionsvideon på Swiss Clinics egna sida och vad jag sett gällande influencersamarbeten så har dessa två använts i kombo. Men det står inget om att produkterna “måste” användas tillsammans.. men vad vet jag?

Återfuktande, absolut – men ingen märkbar skillnad gällande någon “solkysst look” inte.

Har du testat Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads? Funkar de på dig?

Förresten, vill ni att jag gör ett inlägg med vad jag kommer ta med mig på semestern? Både smink och hudvård? Kommentera gärna och klicka på hjärtat under inlägget så fixar jag det ♥︎

1 kommentar

Swiss Clinic 6 augusti, 2018 - 16:06

Hej!

Vilket härligt inlägg! Våra Self Tanning pads går alldeles utmärkt att använda separat 🙂 Du bör se effekt omedelbart, men vill du förstärka effekten så rekommenderar vi även att kombinera med våra Self Tan Drops som du använder på morgonen i din dagkräm eller SPF: https://www.swissclinic.se/skonhetsbehandlingar/self-tan-drops

Önskar dig en fortsatt härlig sommar!

Swiss Clinic

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer