Samlingsrecension: Apolosophy-borstar

av Malin
291 visningar 4 Minuter läsning

Apotek Hjärtat’s egna märke Apolosophy har lanserat sminkborstar. Konceptet innehåller produktserier med hög finish som ska ge en ny dimension till apotekskedjans erbjudande. Allt från vårdande spaprodukter till hud- och hårvård och först ut i hyllorna var Apolosophy makeup och solskydd.

malhar_140110_0093

Information: Apolosophy Powder Brush – Puderborste, passar för puder i kompakt form samt löst puder. Även lämplig för solpuder och glittriga bronzeprodukter för kroppen. Av högkvalitativt syntetiskt hår.”

Jag tycker: En riktigt mjuk och härlig puderborste som applicerar jämt. Känns robust i handen och kvalitén är superb för den lilla pengen. Både gillar och ogillar att skaftet är kortare än de andra borstarna, för att den är kompakt och bra för att kunna ha i väskan, men rent estetiskt vill jag ha den lika lång som de andra.

Apolosophy Powder Brush finns att köpa på Apotek Hjärtat för 99 SEK.

Information: Apolosophy Blush Brush – Rougeborste, passar för rouge och solpuder. Av högkvalitativt syntetiskt hår.”

Jag tycker: Storfavoriten! Fungerar som sagt bra till både rouge, solpuder och contouring. Även här är borsten jättemjuk och härlig och helheten känns stabil. Gillar konceptet med vinklade borstar.

Apolosophy Blush Brush finns att köpa på Apotek Hjärtat för 89 SEK..

malhar_140110_0089

Information: Apolosophy Foundation Brush – Foundationborste för applicering av flytande foundation och cremefoundation i kompakt form. Ger ett jämnt och naturligt resultat. Pensel av högkvalitativt syntetiskt hår. Extra mjuk och len mot huden. “

Jag tycker: Jag är verkligen inget fan av dessa typer av foundationpenslar, tycker att det är svårt att få foundationen jämn och det slutar oftast med att jag använder en annan stipplingborste, foundationsvamp eller fingrarna efteråt ändå. Men det är inget fel på borsten, stråna är även här mjuka och härliga och hela konstruktionen är robust och känns bra i handen. Dock inte min tekopp.

Apolosophy Foundation Brush finns att köpa på Apotek Hjärtat för 99 SEK.

malhar_140110_0087

Information: Apolosophy Eye Shadow Brush Duo – Pensel av högkvalitativt syntetiskt hår. Extra mjuk och len för den känsliga huden runt ögat. Den dubbelsidiga borsten passar för olika typer av skuggning av ögonlocket.”

Jag tycker: Den jag använt minst då jag har så mycket andra borstar till ögonen här hemma. Hade nog använt den mer om den lilla penseldelen var en uttoningsborste, alltså större och fluffig. Även dessa borst känns mjuka och av bra kvalitet. Den ligger den bra i handen och packar på ögonskuggorna bra på locket.

Apolosophy Eye Shadow Brush Duo finns att köpa på Apotek Hjärtat för 79 SEK.


Sammanfattningsvis tycker jag att det är bra, prisvärda borstar i god kvalitet. Även att det är syntethår i alla borstar är stråna så otroligt mjuka att de känns som äkta. Ingen av borstarna har fällt, vare sig under användning eller tvätt. Skulle jag jämföra med andra borstar jag testat ligger dessa ett par snäpp över e.l.f Cosmetics studio-borstar (om man inte får ett måndagsexemplar) och några snäpp under Real Techniques-borstarna.

3 kommentarer

Diana 10 mars, 2014 - 09:51

Åh, måste testa Blush Brush! Är tokig i rougeborstar av någon anledning och letar alltid efter nya.

Lackert 11 mars, 2014 - 22:16

Inte testat några av dom men dom har ju vettiga priser 🙂

Jennifer 12 mars, 2014 - 18:31

Roligt inlägg! 🙂 Vill passa på och berömma designen som du har nu. Så snygg och proffsig!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer