Lucka 22-25 The Body Shop Deluxe, Rituals + Sammanfattning – OBS! Spoilervarning

av Malin
305 visningar 5 Minuter läsning

OBS! Vill du inte se vad som finns i kalendrarna, så klicka dig inte vidare.

Jag har i år tre stycken julkalendrar som ni kan läsa om här! Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom de sista fyra luckorna i The Body Shop och Rituals kalendrar. Klicka på ”läs mer” för att kika på innehållet ♥

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 22
rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 23

Lucka 22

  • Rituals Samurai Cooling Shower Gel
  • The Body Shop Shea Lip Butter

Jag tycker: Kul med en herrprodukt! Läppbalsam i burk har jag tyvärr slutat använda pga. hygienproblemen med sånt. Jag är alldeles för lat för att tvätta händerna varje gång jag ska använda läppbalsam.

Lucka 23

  • Rituals Miracle Cleansing Wipes
  • The Body Shop Nail Polishing Block

Jag tycker: Makeup-remover i servettformat är supersmidigt att ha med sig på resan – jag hoppas bara att de är bra och inte svider. Nagelblock gillar jag när man ska göra konstnaglar, så för mig som pysslar med sånt ibland är det välbehövligt då de slits väldigt fort.

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016

Lucka 24

Lucka 24

  • Rituals Ginko’s Secret Caring Hand Balm
  • The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter

Jag tycker: Julaftons lucka var för mig ganska tråkig då jag inte använder handkrämer, samt att jag har detta body butter från TBS sedan innan. Men julen handlar ju om att ge, så jag har sett till att produkterna kommer att komma till användning ändå ♥

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016

Lucka 25

Lucka 25

  • The Body Shop Oils of Life Sleeping Cream + Sleeping mask

Jag tycker: Jag tror jag var två veckor in i öppnandet av kalendrarna innan jag såg att det fanns en lucka 25 med.. Haha! Snacka om ouppmärksam. Men sovmasken blev en trevlig överraskning. Den lilla burken av sovkrämen kommer jag också att ge bort då jag inte kan använda serien pga. parfymen.


Sammanfattning

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 benefit christmas calendars skönhetskalendrar 2016 benefitBenefit Girl O’clock Rock Calendar

Sämst betyg får ändå Benefit-kalendern, förutom den horribla musiken som spelas när man öppnar den (jag tejpade för ögat som får den att spela direkt) med sitt ofeministiska budskap så innehöll den också snåla prover. Det var endast hälften av luckorna som var något att ha. Tyvärr inte värd sitt pris på nästan 500 SEK.

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 rituals christmas calendars skönhetskalendrar 2016 ritualsRituals The Ritual of Advent

Trots att jag är nöjd med de flesta produkter i den här kalendern tycker jag att det var riktigt snålt med två ynka produkter “till honom”, förutom de andra handprodukterna jag givit sambon. Och de flesta dofter är väl ganska unisex när det kommer till Rituals, men jag hade nog sett att han fått speciella produkter i minst 10 luckor, inte 4… För det finns mycket roligt till killar bland Rituals produktutbud.

I övrigt har variationen i kalendern varit helt okej, hade kanske velat ha en eller två fler sminkprodukter istället för att köra 3 yttepytte-ansiktskrämer. Men för sitt pris på 475 SEK så får man väldigt mycket användbart för pengarna!

christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shop christmas calendars skönhetskalendrar 2016 the body shopThe Body Shop Advent Calendar Deluxe

Min favorit har absolut varit TBS kalender i år. Fint presenterad i individuella lådor med citat på. Kanske att lådorna varit lite missvisande för de faktiska produkterna som funnits i. Ibland har lådorna varit tio gånger så stora som produkten.

Jag har nog inget direkt att klaga på när det kommer till produkterna, för det har varit bra produkter. Vissa dofter och produkter gillar man inte och vissa gillar man. Men det är samma här, jag gillar variationen på produkter och dofter. Jag gillar även att man fått ta del av säsongsdofterna. För 1000 SEK får du mycket för pengarna, helt klart.

Har du haft någon adventskalender i år? Och vad har varit bäst?

1 kommentar

Hannah 27 december, 2016 - 16:09

Hej Molkan! Jag har lånat din bild i min blogg för ett inlägg om Idun Minerals undersökning. Jag hoppas att det är okej, jag har naturligtvis länkat hit men jag vill bara dubbelkolla att det är okej – annars tar jag givetvis bort den direkt. Ha en jättefin kväll nu 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer