Leegeehaam Vita Propolis Cream

av Malin
824 visningar 2 Minuter läsning

Säg hej till min favoritkräm!

Sedan vi fick in Leegeehaam på jobbet har jag sakta men säkert jobbat mig igenom deras sortiment (har några nya produkter kvar). Jag har tidigare skrivit om Vita Propolis-masken och älskar Vita Propolis Ampoule (varför har jag inte skrivit om den?!). Jaja, idag ska vi prata om krämernas kräm. Häng med!

leegeehaam vita propolis cream

.

Leegeehaam Vita Propolis Cream
  • Doft
  • Funktion
  • Innehåll
  • Känsla
  • Pris
4.9

Beskrivning

En lättviktig gel-kräm som innehåller multivitaminer och 50% propolisextrakt. Propolis ligger nämligen först i ordningen, till följt av bl a. vatten, extrakt från Havtorn, Kameliafröolja, Glycerin och Niacinamid. Ger en omedelbar lyster och återfuktning.

Propolis är en biprodukt från honungsbins saliv tillsammans med harts från träd och växter och verkar antiinflammatoriskt och kan lindra infektioner. Dessutom innehåller Propolis vitaminerna A, B och E samt flera mineraler och aminosyror.

leegeehaam vita propolis cream

Jag tycker

Det är så här en INCI-lista ska se ut! Konsistensen är gel-liknande och sjunker in och lägger sig otroligt fint på huden. Krämen innehåller också tillsatt parfym, men det är faktiskt inget jag känner av. Den doftar gott och ger en sån härlig lyster och ansiktet känns verkligen härligt återfuktat hela dagen.

Jag kan t o m. gå förbi testers-hyllorna på jobbet och ta en liten klutt och smörja in mig om jag känner mig extra torr, vilket jag ofta gör nu i övergångarna mellan årstiderna. Tillsammans med serumet (Vita Propolis Ampoule) så blir mitt ansikte så återfuktat och lystrigt utan att kännas kladdigt eller flottigt.

Dessutom tycker jag att priset är väldigt trevligt för en sån här bra och dryg produkt. Man behöver bara en mandelstor mängd för hela ansiktet. Även om man i princip alltid önskade att allt var billigare så ger jag hellre 400 kr på den här än en skitmascara från något av “lyxmärkena”. Men det är bara jag.

Har du testat Vita Propolis Cream? Vad tycker du?

1 kommentar

Karin 28 mars, 2018 - 18:08

Jag gillar den verkligen! Så skön och inget kladd och precis som du säger så luktar den gott utan att vara för mycket något som är superviktigt för mig.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer