Makeup of 2018

av Malin
188 visningar 7 Minuter läsning

Det har blivit dags att samla 2018 års sminkningar. Tyvärr har det inte blivit så många som jag velat, men jag hoppas på att jag orkar och hinner med fler nästa år! Jag är i alla fall nöjd över det jag skapat och det är så roligt att se sin utveckling i både kreativitet och teknik.

Januari

motd valentine's alla hjärtans dag clownen gråter

Tyvärr mådde jag så där i januari så det blev inte så mycket smink… ingen jag lagt upp på bloggen i alla fall. Men jag vill ändå bjuda er på årets första look jag publicerade 2018 som var Clownen Gråter, den innehåller allt jag älskar i en sminkning; glitter, färgerna gult och lila samt ett par riktigt fina fransar!

Februari

motd makeup classic purple

Jag bjöd på en Classic Purple till Alla hjärtans dag. Lila är verkligen en av mina favoritfärger till mina ögon. Tycker det gör sig väldigt bra till min hudton tillsammans med ett par riktigt glossiga rosa läppar.

Mars

motd glowgetta

I mars blev det en enkel glowig sminkning. Ingen sminkning som jag egentligen blev speciellt nöjd med, men det var ett experiment för att utmana mig själv att lägga ut sånt jag egentligen bara skulle slänga.

April

motd blurred lines

I april blev jag inspirerad av våren och körde ytterligare en glowig sminkning med sotad eyeliner. Det här är en av mina favoritsminkningar att göra när jag bara vill sminka mig lite, med olika kombinationer av Linda Hallbergs crayons och läppisar.

Maj

motd break us

I maj gjorde jag den här färgglada looken som jag kallade Break Us, men publicerade inte förrän i juni. Jag glömde helt enkelt att posta den..

Juni

motd makeup la vie en glow

I juni var det bara glow, oavsett om man hade smink eller inte. Alltså mina bryn i looken La vie en Glow är verkligen mina drömbryn. Önskar att jag hade såna här fylliga bryn naturligt!

Juli

motd makeup summer sommar sminkning tasty

I juli gick det nästan inte att ha smink på sig, men på sambons födelsedag skulle vi på Ed Sheeran så sminkningen Tasty är nog bland de få gånger jag hade smink på mig i sommarvärmen.

Augusti

molkan linda hallberg fantastick

Enda bilden på mitt ansikte med smink på från augusti hittar jag i inlägget från när Linda Hallberg Cosmetics lanserade sina FantaStick, annars hade jag mest semester och orkade inte sminka mig i värmen.

September

motd 31

I september fyllde jag 31 och gjorde en sminkning tillägnat den dagen. Älskar verkligen det vinröda på mig. Typiskt bra färg!

Oktober

halloween ice queen makeup molkan

Oktober betyder Halloweenförberedelser och Ice Queen är den sminkningen jag hann med innan jag gick ner i någon slags dvala. Jag har två till looker planerade och allt material till, vill ni att jag publicerar dessa även fast Halloween är över?

November

motd poison garden makeup

Novembers sminkning är nog faktiskt en av mina absoluta favoritlooker jag gjort under året! Sminkningen är gjord med NABLAS Poison Garden och looken är dedikerad till den fantastiskt fina palett.

December

motd god jul sminkning makeup

Precis innan jul bjöd jag er på en klassisk jullook med en twist i sminkningen God Jul. Gillar verkligen den gröna eyelinern på vattenlinjen och de knallrosa läpparna!


Jag gillar ändå de sminkningarna jag har skapat då jag utmanat mig själv med färger och former och även minimalistiskt tänkt. Alla sminkningar behöver inte ha eyeliner, ett knalligt läppstift, fransar och flera highlighters. Jag älskar verkligen multifunktionella produkter till vardags!

Vilken är din favorit?

3 kommentarer

Lisa Andersson 29 december, 2018 - 14:30

Jag älskar din födelsedagslook, det är dessutom liksom passande att vara som snyggast när man firar sin alldeles egna dag. Jag älskar visserligen alla dina sminkningar, och jublar ‘Ja tack!’ till Halloween-looks-trots-att-det-är-långt-till-nästa, då hinner jag åtminstone öva.*ler snällt* Tack för allt du delar, för att du ser hur mycket du växer och för att du påminner dig själv om det, tack för att du inspirerar på alla sätt tänkbara. Sprakande varma och konfettiglittrande nyårstankar och hälsningar, Lisa

Malin 29 december, 2018 - 18:01

Wow Lisa, tack snälla för din fina kommentar! Jag blir alldeles varm i själen 🙂 Tack detsamma, hoppas du får ett underbart slut på året <3

Nina 7 januari, 2019 - 17:06

Så fina sminkningar! Supersvårt att välja ut någon enda. Halloweensminkningen är ju fantastisk, men många mer “vanliga” är vansinnigt tjusiga. Decemberögonen, mm! Men min favorit är nog april, så snygg på dig.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer