How to: Autumn nails

av Malin
132 visningar 3 Minuter läsning

Idag tänkte jag visa er ett par höstiga naglar. Älskar dessa murriga färger tillsammans med lite glitter på hösten 🙂

autumn nails 2016 tutorial guideI denna nageldesign har jag använt:

– IsaDora Wonder Nail – 539 Soft Suede
– Depend 02 Nail Polish – 464
– Depend 7day Hybrid Polish – 7102 Nature’s Lullaby
– Essie – Gel Setter Top Coat
autumn nails 2016 tutorial guideJag har även använt

– Depend Nail & Body Decoration Kit
– Depend Stripe Your Nails

autumn nails 2016 tutorial guide1. Jag börjar med att sätta rundade nagelvinyler på två av fingrarna.

autumn nails 2016 tutorial guide autumn nails 2016 tutorial guide2. Sedan bestämmer jag vilka färger som ska vara på vilken nagel. Här började jag med det lila lacket från Depend och målade hela lillfingelnageln och tippen på ringfingret.

Viktigt att tänka på är att ta bort vinylerna direkt efter man applicerat lacket, för om det torkar blir kanterna inte skarpa utan fastnar på vinylklistermärket.

autumn nails 2016 tutorial guide3. Sedan målade jag samma princip med det greiga lacket från IsaDora på långfingret och pekfingret.

autumn nails 2016 tutorial guideautumn nails 2016 tutorial guide4. På tummen satte jag en annan typ av nagelvinyl (formad som ett V) och applicerade glitterlacket från Depend på tippen.

autumn nails 2016 tutorial guide5. Sedan fäster jag några guldiga nitar på pekfingernageln och en liten på lillfingernageln.

I efterhand bestämde jag mig även för att applicera en tipp-gradient med glitterlacket på lillfingret som ni ser på bilden nedan.

autumn nails 2016 tutorial guide6. Till sist förseglar jag allt med Essies Gel Setter, det bästa topplacket jag någonsin testat! Det lägger sig jämt på nageln, ger en snygg glans och torkar i raketfart.

Resultat

autumn nails 2016 tutorial guide autumn nails 2016 tutorial guide

2 kommentarer

Anna 5 september, 2016 - 09:26

Åh, vad fint! Nu blev jag inspirerad, jag älskar sådana här färger! 🙂 Jag gillar också Essies gelsetter, men upplever att det blir bubblor av den när den blivit lite gammal och seg, har du något tips på hur jag skulle kunna undvika det?

Molkan 5 september, 2016 - 14:10

Tack 🙂 Jag har också fått lite bubblor i, men jag tror det är när man tar ett för tjockt lager eftersom det torkar så snabbt. Testa flera tunna lager, alternativt att droppa i några droppar av en sk. thinner så att lacket blir lite lösare igen.

Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer