LUSH Orange Shower Scrub

av Malin
120 visningar 3 Minuter läsning

Det är ingen hemlighet att jag är besatt av citrus just nu och allt som doftar apelsin, citron, lime är liksom GIVE ME NOW! 🍋🍊

Därför blev jag givetvis helt lyrisk när jag fick dofta på Orange Shower Scrub från LUSH och vill inget annat än att dofta söt apelsin hela dagarna. Skrubben lanserades till jul och jag trodde att det givetvis skulle bli en limited edition, men ingen blev ju gladare än jag när jag fick veta att den nu ingår i ordinarie sortiment.

LUSH Orange Shower Scrub innehåller havssalt som skrubbar dig ren tillsammans med bl a. färsk apelsinjuice, Siciliansk röd mandarinolja, tangerinolja och apelsinskalvax som doftar som att du vore i Brasilien eller Spanien 🍊 Saltkornen känns alldeles lagom på huden. Dessutom upplöses saltet närman jobbar in det. Så man behöver inte vara orolig för att den ska riva upp huden eller att det ska klumpa ihop sig i rören. Du kan vara helt lugn på den fronten!

Tankeanekdot; Det är en sak jag faktiskt ganska ofta tänker på när jag duschar. Hur mycket man faktiskt spolar ner och vad som fastnar i rören.. Har t ex. en kaffeskrubb till håret som jag gillar väldigt mycket, men kommer nog inte att köpa igen just för att kaffekorn/kaffesump är en stor bidragande faktor tillsammans med fett till att klogga igen avloppet. Nu är kanske kaffeskrubben för håret mildare och har mycket färre korn, men jag är otroligt skeptisk till dessa kroppsskrubbar som är typ bara gjorda på kaffesump. Är det bara jag eller är ni fler som tänker på sånt här? Och produkter med microplaster ska jag inte ens börja snacka om… är det någon som fortfarande använder sådana förtjänar ni en smäll på käften!

Vill du ha en fräsch men samtidigt söt och otroligt mysigt kroppsskrubb så vill jag mer än rekommendera den här! Så härlig doft och superskön skrubb som lämnar huden både mjuk och len. Skrubben finns i två storlekar, 330g, 165 kr samt 660g som kostar 325 kr. En rätt “dyr” kroppsskrubb, men personligen är det och fina handdtvålar något jag verkligen gillar att spendera lite extra pengar på.

Vill du läsa mer om LUSH produkter? Gör det här!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer