Recension: L’Oréal Paris Magic Retouch

av Malin
638 visningar 3 Minuter läsning

Dölj dina gråa hår på några sekunder!

Tidigare i höstas fick jag nys om L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray som är en “quick fix” och täcker utväxten och de gråa stråna i ett nafs. Jag har nu nästan använt upp de nyanser som passar mig och måste få dela med mig av mina erfarenheter.

l'oréal paris magic retouch instant root filler

L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray, 119 SEK

l'oréal paris magic retouch instant root filler
Före, en dm utväxt med gråa hårstrån
l'oréal paris magic retouch instant root filler
Efter, med nyansen Dark Brown
l'oréal paris magic retouch instant root filler

Jag tycker

Jag är verkligen inte speciellt intresserad av hårprodukter, men när jag fick se dessa tidigare i höstas blev jag lyrisk, eftersom jag har ungefär en dm utväxt och tydligen fått gråa hårstrån 👵🏻

På bara några sekunder ser mitt hår nästan nyfärgat ut, med Dark Brown ser det ut som att jag har en mörk ombré och med Brown ser det bara jämnt ut. Färgen blir jämn och är enkel att distribuera snyggt, jag upplever inte att den blir varken fläckig eller att formulan gör håret stelt.

Får man sprayen på huden är den lätt att tvätta bort med vatten, men jag rekommenderar att hålla för ansiktet när man sprayar eller att sminka sig efteråt om man tänkt att använda den då det kan bli lite prickar – för ovanpå sminket var det svårare att få bort utan att hela basen försvinner.

Produkten försvinner när man schamponerar håret och jag upplever inte att den fläckar eller kladdar av sig på kläder eller örngott. Dock var jag lite mörk på armen någon morgon, men det försvann superenkelt med tvål och vatten. Det enda negativa är att de tar slut rätt fort. Jag har använt ena sprayen typ 7-8 gånger och den är inne på sista svängen nu.

Men jag gillar verkligen det här! Eftersom jag inte vill lägga halva min lön på att färga håret en gång i månaden så har dessa hjälpt mig så mycket när jag känner att jag vill fräscha till håret. Två tummar upp.

3 kommentarer

nicolina viklund 1 november, 2016 - 20:04

Åh vad kul att du ändå gillade dem! Jag har hört jättemycket gott om dessa och funderar på att give it a go!

BeyondParadiise by Alisa G 3 november, 2016 - 12:11

Min maken fick en i svart för sina gråa hår & det fungerar toppen! Jag vet dock inte vilken färg jag ska ta för mitt oftast röda hår!

molkan 6 november, 2016 - 13:03

Jag tror inte att det finns någon för rött hår ännu, vi kan väl bara hoppas att de lanserar fler färger 🙂 Om du inte vill ha någon form av ombre-effekt, då kan jag rekommendera den mörkbruna eller svarta.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer