Kalenderöppning Lucka 15-21

av Malin
130 visningar 8 Minuter läsning

Jag ligger lite efter i publiceringen av kalenderluckorna due to livet, men nu är det på g!

Det har blivit dags att visa luckorna 15-21 i årets julkalendrar. Jag har öppnat luckorna varje dag på Snapchat och Instastories för de som inte kunnat hålla sig till dessa inägg.

christmas countdown with molkan.se öppnar julkalendrar

Jag har i år haft fem stycken julkalendrar. Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom luckorna 15-21 i kalendrarna från The Body Shop, Lumene, Skincity, NYX och Lookfantastic. Klicka på ”läs mer” för att kika på innehållet ♥

Lucka 15

 • The Body Shop Lip/Concealer Brush
 • Skincity The Makeup Cushion
 • NYX Butter Gloss – Sugar Plum
 • Lumene Hydration Recharge Overnight Cream
 • Lookfantastic LF Contour Brush

Jag tycker: 3/5 produkter var idag appliceringsverktyg och tyvärr tycker jag inte att en silisponge funkar på mig, samt att jag hade förväntat mig lite mer än en “läpp/concealer”-borste från TBS. Men NYX och Lumene är två bra produkter.

Lucka 16

 • The Body Shop Coconut Shower Cream
 • Skincity Maria Åkerberg AHA & Jojoba Peeling
 • NYX Lip Lingerie – Embellishment
 • Lumene Oil Fusion Lip Gloss – 800
 • Lookfantastic ModelCO Retractable Brow Pencil – Light/Medium

Jag tycker: Good day! Förutom brynpennan från ModelCo som var lite väl ljus för mig så gillar jag alla luckor! Jag har inte testat något från Maria Åkerberg förut och jag har hört bra om just den här peelingen, så det ska bli kul att testa 🙂 Kul att TBS använder sig av nån annan doft än British Rose, är liiiite trött på den nu måste jag erkänna – så att det blev en av mina favoritdofter gjorde ju ingenting.

Lucka 17

 • The Body Shop Brow & Lash Comb
 • Skincity Jurlique Moisture Replenishing Cream
 • NYX Simply Red Lip Cream – Russian Roulette
 • Lumene SISU Deep Clean Purifying Mask
 • Lookfantastic Omorovicza Queen of Hungary  Mist

Jag tycker: Mest besviken på TBS. Jag vet inte varför de envisas att stoppa i samma saker flera år i rad? Annars, riktigt bra luckor! Är nyfiken på masken från Lumene och misten från Omorovicza.

Lucka 18

 • The Body Shop Black Musk Body Lotion
 • Skincity Verso Foaming Cleanser
 • NYX Liquid Suede – Stone Fox
 • Lumene LÄHDE Purity Dew Drops Eye Gel
 • Lookfantastic Dr. Lipp Orinignal Nipple Cream

Jag tycker: Tre riktigt bra och fina produkter från TBS, Skincity och NYX! Medan både Lumenes och LF’s lucka kändes som riktiga jäkla bottennapp. Så små produkter som knappt räcker till en applicering. Mest besviken är jag på LF faktiskt, för lådan var ungefär 300 gånger så stor som produkten… snacka om anti-klimax.

Lucka 19

 • The Body Shop Gold Glitter Dust
 • Skincity Clarins Blush Prodige – 02 Soft Peach
 • NYX Soft Matte Lip Cream – San Paulo
 • Lumene VALOGlow Reveal Moisurizer
 • Lookfantastic Crabtree & Evelyn La Source Hand Therapy

Jag tycker:  En bra lucköppnardag. Jag kommer definitivt att använda allt förutom handkrämen, men den blir sambon väldigt glad för 🙂 Så fint rouge från Clarins i perfekt resestorlek, inte för stor och inte för liten. Sen älskar ju jag mörka läppisar, så NYX-luckan får pluspoäng.

Lucka 20

 • The Body Shop Mango Shower Gel
 • Skincity Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid
 • NYX Matte Lipstick – Shocking Pink
 • Lumene Gel Effect Nail Polish  – 2 Poetry
 • Lookfantastic Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Jag tycker: Favoriten idag är absolut mangoduschkrämen från TBS. Om jag hade gillat PC’s BHA Liquid så hade jag älskat SC-luckan, men tyvärr blir jag alldeles för torr och stram av den – så desto gladare blev jag när BR Lotion P50 dök upp första veckan. Men en perfekt resestorlek! Nyfiken på Elemiskrämen, den har jag också hört bra om. Och läppstiftet från NYX är verkligen Shocking Pink – det blir perfekt i sommar till brännan.

christmas countdown with molkan.se öppnar julkalendrar the body shop nyx skincity lookfantastic lumene
Lucka 21

Lucka 21

 • The Body Shop Velvet Gel Pen Eyeliner – Black
 • Skincity Smith & Cult Lip Lacqeur – Flesh Riot
 • NYX Lip Lingerie – Exotic
 • Lumene Waterproof Eye & Lip Makeup Remover
 • Lookfantastic Wipe Out The Amazing MicroFibre Cleansing Cloth

Jag tycker: 3/5 godkända luckor. Det borde vara förbjudet att stoppa i svarta kajalpennor i kit och kalendrar. SÅÅÅ tråkigt! Lite tråkigt att S&C-glosset är så litet att man kommer att tappa bort det i väskan på 2 röda.. annars är det en väldigt fin färg. Favoriten idag är definitivt den snygga läppfärgen från NYX!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer