What’s up?

av Malin
219 visningar 8 Minuter läsning

Inlägget innehåller reklamlänkar*

Idag ville jag dela med mig av mina det senaste på privatlivsfronten och mina senaste sminkningar då ni som inte följer mig på Instagram eller TikTok missar en del eftersom det är där jag är mest aktiv.

Har tyvärr fortfarande svårt för att komma ihåg att blogga och nu har det gått en månad utan någon uppdatering (med undantag för igår), haha, så trött jag blir på mig själv. Men det har varit mycket annat också. Jag kommer till det…

Har känt mig så himla inspirerad den senaste tiden och det är väldigt roligt att göra sminkningar och skapa igen! Att bara få sätta mig ner och inte tänka, lyssna på musik eller en podd och bara låta händerna göra det de vill. Sen att våren bjuder på extra mycket nyheter och roliga produktsläpp hjälper ju verkligen lite. GlossGods* är ett märke som verkligen pumpat ut massor av roliga nyheter senaste åren så det händer att det klickats hem en del roligt. Alla detaljer om vad jag använt i sminkningarna hittar ni under respektive inlägg på instagram 💚

Vi håller ju också på att renovera samtidigt som vi försöker jobba, bo och leva samt allt annat man måste och vill göra. Så det har gått lite trögt med renoveringen, men SNART är vi klara! Vi satte igen ett av valven på ena väggen för att få lite mer yta. Förra helgen blev vardagsrummet i princip klart och den här helgen håller vi på med köket. Lovar att visa när allt är klart sedan.

Annars är det fullt upp. Vi tränar 3 gånger i veckan, jag försöker hinna med plugg och sociala medier och så försöker vi såklart att hitta tid för varandra också. Så om jag försvinner lite då och då är det för att jag helt enkelt inte hinner sätta mig ner och skriva. Även om jag önskade att jag hann oftare.

Haft lite otur med sjukdomar här nu ett tag. Lyckades också dra på mig Covid i mitten av mars, så här efter 2 år av att ha klarat mig trots att jag varit mer utsatt än nu, men det var lindrigt i jämförelse med den förkylning jag hade i januari (som inte var Covid). Och nu är det pollen i luften. Vaknade med ont i halsen och fruktansvärd huvudvärk tidigare i veckan, men blev bra sedan igen efter 2 dagar. Är dock helt sjukt trött om kvällarna och däckar totalt.

Det är ju så speciellt det där nu efter hela pandemin, att man stannar hemma om man känner sig minsta sjuk. Bra i och för sig, jag tycker alltid att det borde vara så. Men vet en typ av människor som inte gillar det även om man inte kan rå för att man blir sjuk eller misstänker att man är sjuk. Och jag har så dåligt samvete så det blir jobbigt att sjukanmäla sig. Är jag ensam om att känna så?

Sist men inte minst, här kommer lite bilder ur min kamerarulle

Hoppas att ni har en fin Valborg och att våren och solen ger er massor av lycka och glädje ☀️🌸

1 kommentar

Alice 24 maj, 2022 - 09:51

Tik tok sminket, så bra!

Kommentarer är avstängda.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer