#Söndagsmasken: H&M Petite Pink Hydrating Eye Masks

av Malin
195 visningar 3 Minuter läsning

Efter ett par riktigt dåliga dagar är jag tillbaka! Idag med en välbehövlig ögonmask från H&M. Det var verkligen längesedan jag sov så här dåligt och de mörka ringarna är ett faktum.

Har en längre tid velat testa H&Ms eget smink och hudvård, så jag passade på att köpa bl a. H&M Petite Pink Hydrating Eye Masks när jag och svägerskan var i Mora sist. Om jag inte missminner mig blev det en återfuktande mask och en med C-vitamin också. Så de ser jag fram emot att testa.

H&M petite pink

Men idag blev det H&M Petite Pink Hydrating Eye Mask som är återfuktande och uppfriskande ögonmasker i hydrogel med bl a. provitamin B5 (panthenol) och röda alger. Tyvärr råkade jag kasta förpackningen innan jag tittade på hela INCI-listan. Den finns heller inte på hemsidan.. så jag vet inte riktigt vad mer som är i. Kostar 40 SEK.

H&M petite pink

Maskerna är förpackade i ytterförpackningen, plus en liten plastsleave samt plastfilmer på vardera sida av sig. Detta tycker jag känns VÄLDIGT onödigt. Det behövs inte så mycket plast för ett par ögonmasker. Jag blir förbannad.

Maskerna känns bra gällande passform och storlek – de passar nog väldigt många olika ansikten. Tyvärr glider de ner lite på kinderna om man inte är stilla. Gillar den svala känslan mot huden. Det känns även skönt efter de 10-15 minutrarna jag hade de på. Kan dock inte säga att jag såg någon skillnad efteråt, men det kändes återfuktat och mjukt. Skulle jag köpa dem igen? Nej. Det är för mycket slöseri på material och helt ärligt för dyra för min smak. Då köper jag hellre en burk ögonmasker (á 20 par) från KICKS för 199 kronor och får ett par för 1/4 av priset. Kan för övrigt verkligen rekommendera de från KICKS!

H&M petite pink

Har ni maskat idag? Vad blev det i så fall?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer