IsaDora ACTIVE All Day Wear Mascara

av Malin
576 visningar 2 Minuter läsning

IsaDora lanserade tidigare i höst en ny mascara och jag blev så klart pepp eftersom jag gillar många av deras andra mascaror. Jag har testat den och här kommer mina åsikter!

IsaDora ACTIVE All Day Wear Mascara är för dig med aktiv livsstil och den ska inte fälla, sitta extra länge och vara svett- & fuktsäker samt bygga volym och vara fuktgivande.

Borsten är konkav, alltså att den är tjockare på yttersidorna och kortare i mitten som gör att borsten ska plocka upp mascaran bätte. De vågiga borsten ska dessutom fånga upp alla fransar från rot till topp.

IsaDora ACTIVE All Day Wear Mascara, 189 SEK

För mig är det här faktiskt vilken mascara som helst. Hade rätt höga förhoppningar på den eftersom jag gillar många av IsaDoras andra mascaror, men letandet efter den perfekta mascaran fortsätter. Den ger mycket volym i och med den stora borsten.

Som ni ser på ögonbilden har jag svårt att få den fin på mina underfransarna utan att kladda, den gör mina fransar raka trots att jag böjer dem som vanligt. Efter bara några timmar fäller den under ögonen. Dessutom har jag lite svårt för stora borstar, de funkar liksom inte på mina ögon.

Jag tycker också att det är tråkigt att produkterna blir dyrare och dyrare. Gillar verkligen IsaDora som ett budgetmärke, för det är vad det är – men en mascara för nästan 200 kr är inte budget enligt mig. Jag hade faktiskt blivit besviken om jag betalade så mycket pengar för något som inte är fantastiskt.

Tyvärr är det här en av inte IsaDoras bästa mascaror, utan är ungefär i samma klass som Stretch Lash Mascara.. Min absoluta favoritmascara från IsaDora är deras Volume Lash Styler.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer