Spindelsven x GlossGods Touch Me

av Malin
198 visningar 6 Minuter läsning

Ni har kanske redan sett att jag postat så mycket om den här paletten på instagram, men jag ville verkligen sammanställa allt här på bloggen också. Jag hoppas verkligen inte att ni missat Spindelsven x GlossGods Touch Me Palette? Om du älskar färg tycker jag verkligen att du ska spana in den här paletten. Den har kommit till att bli en av mina senaste favoritpaletter.

Spindelsven, eller Ida som hon heter egentligen, är utbildad makeupartist med ett stort hjärta. Djurvän, väldigt klok och proffsig. Hos Ida kan du hitta så mycket inspiration, sminkningar, fina bilder, hudvårdstips och gulliga hundar. Så följer du inte Ida sedan tidigare tycker jag att du ska göra det, du kommer inte att ångra dig!

spindelsven glossgods touch me
Spindelsven x GlossGods Touch Me

Touch Me består av 9 Intensiva och superpigmenterade ögonskuggor, 3 matta och 6 vackra skimmer. Alla noggrant utvalda av Ida själv. Enkla att arbeta med och passar utmärkt på alla hudtoner. Paletten är så klart helt vegansk och cruelty‑free. 10% av vinsten kommer doneras till Forska Utan Djurförsök. En stiftelse som jobbar för att stoppa djurförsök inom alla områden.

Jag tycker det finns en fin balans mellan varma och kalla nyanser och är så glad att de har skippat både den svarta och bruna skuggan. Alla nyanser, oavsett formula, är krämiga och enkla att arbeta med. Vissa paletter kan kännas lite torra och pudriga när man krämar på med så mycket pigment, men dessa känns inte så. Tvärt om! De nyanser jag ännu inte testat på ögonen är de två röda skuggorna Heartline och Bad as Me p g a. att jag känner mig lite osäker på om ”I can pull it off”. Men jag ska utmana mig själv med dessa inom kort!

Jag har inte använt mig av en ögonskuggsprimer när jag gjort dessa sminkningar, det bevisar ju bara hur pigmenterade skuggorna är!

Många av färgerna gifter sig verkligen med varandra. Den brunlila skuggan Dirt tillsammans med de kalla nyanserna Witch Grove och Petra blir en så fin kombo, perfekt till gröna ögon. Den griftgröna skuggan Poison me Daddy är nog min personliga favorit! Det är en perfekt grön nyans som funkar både som accentfärg, men också att smacka på hela locket. Min fina vän Luvan har också skrivit om paletten på sin blogg där hon visar exakt hur rosa Reign är samt att hon gjorde den finaste blåa sminkningen i världshistorien med Petra bara för någon dag sedan. Fantastisk! Spana in hennes inlägg.

spindelsven glossgods touch me
My Puppies, Poison me Daddy, Heartline
Witch Grove, Reign, Carina
Petra, Dirt, Bad as Me

I och med min mammas aggressiva cancer och hennes bortgång har det varit kämpigt med kreativiteten och orken det senaste året. Detta kommer att låta klyschigt, men att bara få sätta sig ner och leka med smink.. inte tänka, utan bara göra är så terapeutiskt för mig. Det är exakt vad jag har gjort med den här paletten och vad den har gett mig. Bara chansen att kunna leka loss med färg. Det blir ju också lite extra speciellt med nyansen Carina som är namngiven efter Idas mamma, som hon förlorade för ett par år sedan. En sån fin hyllning till sin mamma! Det vill jag också göra till min mamma någon gång.

Spindelsven x GlossGods Touch Me finns att köpa hos GlossGods för 299 kr. Ett riktigt bra pris för en sån här kvalitetspalett!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer