Samlingsrecension: TBS Cranberry Joy

av Malin
126 visningar 2 Minuter läsning
cranberry-joy

Vår älskade Cranberry Joy-serie har varit en favorit i många år. Varje jul tar den plats i julklappshögen och i badrummen. Fylld av välgörande Community Fair Trade- producerad honung, shiasmör och sesamolja tillsammans med läskande tranbärsextrakt.

The Body Shop
Kollektionen består av

– Body, Room & Linen Spray (125 kr/100ml)
– Hand Cream (65 kr/30ml)
– Body Polish (165 kr/200ml)
– Shower Gel (90 kr/250ml)
– Body Butter (195 kr/200ml)
– Lip Dome (60 kr/6g)
– Heart Soap (40 kr/100g)
– Hand Wash (100 kr/240ml)
– Hand lotion (150 kr/240ml)
– Fragrance Oil (60 kr/30ml)

.Jag tycker: Kärlek vid första sniffet! Efter att ha luktat på dessa i butik visste jag att jag skulle köpa stora delar av serien. De produkter jag inte har är de i kursiv stil här ovanför. Serien Cranberry Joy har blivit lite av min signaturdoft i vinter. Jag kan inte säga att jag gillar någon produkt mer eller mindre då alla produkter uppfyller mina krav.

Duschkrämen och duschpeelingen är en superhärlig kombo. Hela badrummet fylls med härlig söt tranbärsdoft. Peelingen skrubbar huden helt lagom mycket. Och efter den obligatoriska kvällsduschen med dessa produkter slänger jag på lite body butter och sprayar på mig (och ett spray i sängen) Body, Room & Linen Spritz så att jag drömmer härliga tranbärsdrömmar – det håller mig både väldoftande och återfuktad. Läppbalsamet har jag alltid med mig i väskan, det är en räddare i nöden. Och handkrämen har faktiskt kommit till nytta nu när jag jobbar (kartong gör mina händer och naglar snustorra).

Så jag har faktiskt ingenting negativt att säga om dessa produkter, det är liksom ingen av dem som avviker i varken doft eller kvalitet. Jag är mer än nöjd!

.Cranberry Joy kan köpas på thebodyshop.se under begränsad tid.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer