Max Factor Lash Crown Mascara

av Malin
167 visningar 2 Minuter läsning

Max Factor har precis lanserat en ny mascara, Lash Crown Mascara som ska ge dig möjligheten att skapa ett intensivt öga både snabbt och enkelt. 

max factor lash crown mascara
max factor lash crown mascara


Max Factor Lash Crown Mascara, 170 SEK
  • Hållbarhet
  • Längd
  • Pigment
  • Pris
  • Volym
4.4

Beskrivning

Den specialdesignade kronformade toppen på borsten sägs ge definition till franstoppen. Laddar mycket formula på fransarna och ger maximal volym vid fransbasen tack vare de mjuka borststråna.

max factor lash crown mascara

Naturliga fransar / Med Lash Crown Mascara

Jag tycker

Alltså det var verkligen länge sedan jag stötte på en riktigt kass mascara… och denna är inget undantag. Det är en bra mascara som ger både längd  och volym. Jag gillade den kanske mest till mina underfransar som sällan målas p g a. att jag hatar mascarakladd och för stora borstar.

Formulan är krämig och går på bra. Borsten separerar och ger volym. Dock måste jag vara korkad, för jag förstår inte riktigt hur jag ska använda den “kronformade” toppen. Den håller hela dagen på mig både när jag varit hemma och inte gjort nånting, men också när jag varit ute och farit. Allt som allt en bra mascara.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer