NOTD: Deep Green

av Malin
165 visningar

Säg hej till min absoluta favoritnyans till naglarna någonsin! Jag använder nästintill bara gellack nu för tiden och efter vår semester fick jag nog av mina korta söndertrasade naglar och gjorde en liten uppdatering. Nu känner jag mig som mig själv igen!

notd deep green

Lacket är ett sk. ”Soak-Off” och heter Deep Green och kommer från Nagelgiganten där jag köper mina nagelprodukter i från. Jag kan verkligen rekommendera dem, de har massor av produkter för privatpersoner och sjukt snabb frakt!

notd deep green

Skriv en kommentar

20 − 11 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy