Beauty Bay Earthy 16 Colour Palette

av Malin
141 visningar 4 Minuter läsning

Nu har vi snackat lite skön hudvård här inne, så självklart ska det bli lite smink också! När jag såg Beauty Bay Earthy 16 Colour Palette blev jag blixtförälskad. Ni som känner mig vet att jag älskar grönt, så den här paletten är ju som gjord för mig.

Beauty bay earthy 16 colour palette
Beauty Bay Earthy 16 Colour Palette

Paletten innehåller, som namnet förtäljer, 16 stycken ögonskuggor i främst gröna nyanser, men också lite beiga och guldiga toner. Paletten är inspirerad av Beauty Bays limiterade Wilderness Palette. Den innehåller nio stycken matta- och sju stycken skimmerskuggor.

Beauty Bay Earthy 16 Colour Palette lanserades med två stycken kompisar, en mindre palett med 9 stycken skuggor och en megastor palett med hela 42 stycken skuggor. Men jag kände att den här paletten räckte gott och väl för mig och innehåller alla typer av gröna nyanser jag skulle vilja ha. Och vet ni vad det bästa är? Priset är helt sjukt på endast 120 kr. Så älskar du grönt lika mycket som jag? Löp och köp!

Jag tycker att pigmenten är helt galna för att inte ens kosta 200 kr och ändå kunna få så mycket variation. I min första sminkning med paletten använde jag även nyanserna Eucaplyptus och Acid som eyeliner genom att blanda med en setting spray. Funkade hur bra som helst.

Fick jag på riktigt bara använda en grön palett resten av livet så skulle det vara den här, just för att den har så mycket olika nyanser av grönt, både varma och kalla samt kompletterande nyanser i jordnära toner. Så om du trodde att jag skulle sluta med gröna looks 2022 så gick du på en nit, haha. Min besatthet har bara börjat. Men om jag ska återgå till paletten så är den ett riktigt kap om du frågar mig!

Har du testat någon av Beauty Bays temapaletter? Vad tycker du om dem?

4 kommentarer

Emelie 21 mars, 2022 - 10:25

Men wow! Äntligen en palett med massa bra gröna toner! Alltid på jakt efter bra gröna! Denna måste jag ju ja!

Malin 24 mars, 2022 - 10:30

Ja, men eller hur Har tyckt det varit svårt att hitta bra gröna och blå nyanser av ögonskugga då de lätt blir fläckiga. Men denna, så bra! Och priset sen. Sjukt!

Nina 24 mars, 2022 - 00:58

Aldrig testat någon men även hört Margareta Grääs hylla deras paletter!
Du klär jättebra i grön ögonskugga, så fin sminkning. 🙂

Malin 24 mars, 2022 - 10:31

Du måste testa! De har ju massor av fina paletter Tack snälla Nina

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer