Dagens tema går ut på att skapa en sminkning med endast ett märke. Valet föll på The Body Shop då jag faktiskt varit väldigt dålig på att använda de fantastiska produkterna som jag faktiskt har. Dock kom jag på halvvägs in att det var svårt även för mig som har väldigt mycket smink.. Så jag fuskade på mascaran (please don’t kill me!) eftersom jag inte hade någon från dem, men annars är det dessa produkter på bilden här under som jag använt för att skapa dagen look.

Dock blev jag så där halvnöjd med bilderna, för precis när jag skulle börja fota så ställde sig vaktis utanför och klippte gräset så jag har fått fota på en annan plats… och det blir inte lika bra ljus 😛

molkan skönhetsblogg makeup theme week makeupthemeweek the body shop ona brand makeup

molkan skönhetsblogg makeup theme week makeupthemeweek the body shop ona brand makeup

molkan skönhetsblogg makeup theme week makeupthemeweek the body shop ona brand makeup

molkan skönhetsblogg makeup theme week makeupthemeweek the body shop ona brand makeup

Bas
The Body Shop All-in-one™ InstaBlur™
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream – 01 Light
The Body Shop All-In-One Cheek Colour – 05 Bubblegum
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder – 01 Light Matte
The Body Shop Brush On Sunlight
The Body Shop Shimmer Bauble (Limited Edition)

Ögonbryn
The Body Shop 4-step Smoky Eye Palette Smoky Brown (Special Edition)

Ögon
The Body Shop Shimmer Cubes – Pink
The Body Shop Carbon Eye Definer – Smoky Plum
IsaDora Dynamic Lash Length Mascara – 01 Black

Läppar
The Body Shop Colour Crush™ Shine Lipstick – 15 Fuchsia Flirt
The Body Shop Lip Gloss – Rose

8 kommentarer

Erica 13 maj, 2014 - 19:57

Hur är The Body Shop All-in-one InstaBlur? Funderar på att köpa den, om den är prisvärd! 🙂

Malin 13 maj, 2014 - 20:38

Alltså, jag är lite kluven än så länge… Tycker den är svinbra om jag går utan smink, den mattar ner, döljer porer och en del rödhet. Men varje gång jag har den under sminket tycker jag att basen blir fläckig :/ Men jag ska testa med fler foundations så återkommer jag med en recension.

Erica 13 maj, 2014 - 20:05

Och btw, sminkningen var superfin! 🙂

Elin 13 maj, 2014 - 21:09

Har du några tips på att nå ut till fler läsare som skönhetsbloggare? Hur lyckades du blir stor med din blogg? 🙂

Malin 13 maj, 2014 - 21:21

Bra fråga! Gör det något om jag tar upp svaret i ett frågeinlägg? Har fått frågan flera gånger trots att min blogg inte är speciellt stor 🙂

Elin 13 maj, 2014 - 21:23

Självklart 🙂

Emilie 14 maj, 2014 - 19:31

Tjusigt värre ju 🙂 Ibland är det så läckert att bara använda sig av skuggor i en nyans.

Beautybylinda 14 maj, 2014 - 21:01

Jättesnyggt 🙂 Alltså ibland tycker jag man blir så blind, man har massor med fina grejer men känner det inte riktigt när man ska sminka sig.. Så ser jag vilken snygg make du gjort i detta inlägget 🙂 Det får mig att få upp ögonen ibland 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer