Recension: Real Techniques Bold Metals Collection

av Malin
189 visningar 5 Minuter läsning

Hur många var vi inte som blev förälskade i Real Techniques Bold Metals Collection när den släpptes i början av året? Och SOM jag har väntat på att kollektionen skulle komma till Sverige..

real techniques bold metals collection

100 Arched Powder, 200 Oval Shadow, 201 Pointed Crease, 202 Angled Liner, 300 Tapered Blush, 301 Flat Contour

real techniques bold metals collection
real techniques bold metals collection

Guld = Bas
Platina = Ögon
Roséguld = Finish

real techniques bold metals collection

100 Arched Powder Brush, 349 SEK

Denna puderborste sveper perfekt över ansiktet och passar perfekt för pressade eller lösa puder. Med sin mjuka borst ger den dig en perfekt täckning för en silkeslen finish!

real techniques bold metals collection

200 Oval Shadow Brush, 239 SEK

Denna ögonskuggeborste ger dig en perfekt täckning för dina ögonskuggor och lämnar ett snyggt resultat varje gång.

real techniques bold metals collection

201 Pointed Crease Brush, 219 SEK

Denna skuggningsborste med tätt packad och avsmalnande borst hjälper dig att skugga och ge din ögonmakeup en mjukare look.

real techniques bold metals collection

202 Angled Liner Brush, 189 SEK

Denna borste passar perfekt för applicering av eyeliner eller brynskuggor. Med sitt sneda huvud kommer du nära fransraden för en smidig, jämn applicering.

real techniques bold metals collection

300 Tapered Blush Brush, 339 SEK

Denna rouge-borste är speciellt utformad för att ge en enkel applicering av rouge och highlighters. Skugga och highlighta för en perfekt makeup.

real techniques bold metals collection

301 Flat Contour Brush, 339 SEK

En perfekt borste för att higlighta och skugga för en enkel och smidig contouring.

real techniques bold metals collection

Jag tycker: För det första är det här den vackraste borstkollektionen jag sett… Jag blev som sagt förälskad i dem redan vid första anblick. Och de är faktiskt finare i verkligheten än på bild. De känns gedigna och stabila i handen, och med sina avsmalnade skaft tar de minimalt med plats i ett makeupborstbälte om man arbetar som makeupartist eller dylikt – vilket är jättesmart!

Borststråna är gjorda av syntetiskt taklonhår, precis som originalkollektionen, vilket gör dem 100% cruelty-free. Borststråna är otroligt mjuka och de större borstarna känns nästan som att gosa med en katt, haha – snacka om att ni skulle tro jag var galen om ni såg mig sitta och stryka puderborsten fram och tillbaka på kinden just nu!

Mina favoriter är inte helt otippat contour-, rouge- och den lilla vinklade eyeliner/ögonbrynsborsten då det är den typ av penslar jag använder dagligen. Har nog ingenting negativt att säga om någon av borstarna, alla är otroligt fina och presterar bra.

.

Har du testat någon av borstarna? Vad tyckte du? Och vilken typ skulle du vilja se i kollektionen härnäst?

Real Techniques Bold Metals Collection
  • 100 Arched Powder Brush
  • 200 Oval Shadow Brush
  • 201 Pointed Crease Brush
  • 202 Angled Liner Brush
  • 300 Tapered Blush Brush
  • 301 Flat Contour Brush
4.6

Beskrivning

En fantastisk kollektion från Real Techniques där de har samlat de borstar du behöver för en komplett makeup och dessutom i ett lyxigt utseende. Du får mjuka borstar med snygga metalliska detaljer. Handtagen är formade för att de ska vara lätta i handen och ge ett bra grepp.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer