Honey Dew Me Up

av Malin
178 visningar 4 Minuter läsning

Ansiktsprimer är verkligen en vattendelare. En del måste ha det, andra menar att det är en helt onödig produkt. Jag är en pro-primer, jag måste ha primer – annars blir jag Kakig McKakfejs eller ser ut som jag köpt allt smör i Småland. NYX Professional Makeup har en som jag verkligen tycker om, Honey Dew Me Up.

NYX Professional Makeup är ett märke som levererar bra och budgetvänliga sminkprodukter. Honey Dew Me Up är en gelprimer berikad med honung tillsammans med ljusreflekterande guldflagor och kollagen. Primern hjälper inte bara till att få sminket att sitta längre, utan har också hudvårdande egenskaper. Den ger också ett glow genom sin konsistens. Kostar 199 SEK.

nyx honey dew me up

Det som är så konstigt med mig och mitt ansikte är att det inte gillar de här klassiska “porfyllande” silikoniga primerprodukter då det bara glider runt eller så separerar sminket, not cute. Det som funkar för mig är antingen en riktigt återfuktande- eller en klistrig. Honey Dew Me Up är den senare och lägger sig så fint på huden och låter även foundation och concealer att smälta samman på något sätt utan att lämna en klistrig känsla på huden. Jag har hört så mycket bra om den här och jag förstår varför nu. För den gör det den lovar för mig.

Jag har också hört att vissa har svårt för att den är för klistrig så att den blir svår att applicera, men det kan jag verkligen inte relatera till. Den är klistrig och har en honungskonsistens, men är mer som en gel. Det är inget lim.

Gällande ingredienserna så ser det bra ut för att vara en primer. Den innehåller både återfuktande och lugnande honung, betaine, kollagen, hyaluronsyra, allantoin, panthenol och växtextrakt. Det som ställer till det lite för mig är att den innehåller en hel del parfymämnen som gör att de med överkänslighet för sånt kanske inte kan använda primern. Jag har inte känt av någon allergen effekt, men jag tycker att den doftar lite i det mesta laget vid applicering. Dock försvinner doften ganska snabbt.

Kika på andra ansiktsprodukter här

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer