NOTD: My first gel

av Malin
132 visningar 2 Minuter läsning

Något jag kanske inte pratat om så mycket här, men tjatat om till mina nära och kära väldigt länge, är att om jag skulle misslyckas med min fotografkarriär så hade jag nog velat jobba som nagelteknolog.

Jag älskar att ha fina, inte nödvändigtvis långa, men fina naglar – men mina egna har alltid varit tunna, mjuka och flisar oavsett vad jag gör. Så jag måste ha förstärkning. Det senaste året har jag gått till min nageltjej i Stockholm, men i samband med att jag flyttade tillbaka till Dalarna flyttade hon också, så jag kan inte “passa på” när jag ändå ska dit och jag har inte hittat någon här som jag tycker gör ett tillräckligt bra jobb. Så med det sagt tog jag äntligen tag i att köpa mig lite egna geléprylar och gjorde i veckan mitt allra första set på mig själv!


Disclaimer

Jag har köpt produkterna från en svensk hemsida med produkter som är gjorda i Europa och USA, inte Kina. Och ja, jag har läst på om riskerna och har vidtagit åtgärder för att vara så säker som möjligt och spenderar otaliga timmar att kolla på utbildade nagelteknologer. Och nej, jag kommer inte att bygga naglar på någon annan än mig själv eftersom jag inte är utbildad. Tanken är att jag vill gå en utbildning senare – men nu ska jag fokusera på att först ta skoterkort, sen min grafiska design-utbildning. Yaay!

notd gel nails
notd gel nails

Nagelfolien är dock från ebay som jag köpte för flera flera år sedan och stripingtejpen är från Depend.

notd gel nails

För att vara min första gång någonsin som jag lägger gelé på mina naglar tycker jag ändå att jag lyckades rätt bra. De är verkligen inte perfekta, men en man måste börja någonstans right?!

6 kommentarer

Emelie / BeautybyOrneklyft 8 mars, 2019 - 19:16

Såå fina! Jag gör också mina egna mesta delen, just pga av samma anledning som du att jag inte har någon nära som jag är nöjd med 🙂 sen är det lite som terapi för mig att greja 🙂 finns så mycket roligt, och det är lätt att samla på sig massa färger o glitter mm. Bara att höra av dig om du är intresserad av glitter etc eller bara tjöta naglar ::)

Malin 9 mars, 2019 - 18:50

Tack snälla 🙂 Ja men eller hur, väldigt terapeutiskt!

emzi 9 mars, 2019 - 19:40

Verkligen helt superfina du fått gjort 😀

Emilie 9 april, 2019 - 21:28

Jag tycker att de är superfina! Jag får ha ett spara-till-sälen-och-fina-naglar-konto så att jag kan komma upp och få trevligt sällskap OCH naglar 😉

Malin 10 april, 2019 - 19:18

Gullis ❤

Nailshop 1 maj, 2019 - 23:47

Superfina naglar!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer