Emma S. Sugar Lime

av Malin
0 kommentar 86 visningar

Kroppsprodukter är en form av hatkärlek för mig. Det brukar oftast inte tilltala mig så mycket även att jag tycker om att smörja in mig och lukta gott. Och jag gillar trenden av Lime-doftande produkter, så det bådar ju gott!

emma s. sugar lime
Emma S. Sugar Lime Body Wash, 119 SEK

Emma S. Sugar Lime Body Lotion, 169 SEK

Sugar Lime-serien är fräsch kroppsserie med en härlig doft av frisk Lime, krämig Karamell och mjuk Vanilj, nästan lite som limegodis. Duschkrämen innehåller Shea- och Passionsfruktsolja medan kroppskrämen kombinerar Aprikoskärns- och Passionsfruktsolja som återfuktar huden.

Jag tycker nästan att kroppsprodukter är svårast att ha en uppfattning om, men efter en användning tycker jag att de känns härliga och huden känns återfuktad och luktar gott. Inga konstiga upplevelser än så länge.

Vad tycker du om Limedoftande kroppsprodukter?

Skriv en kommentar

4 × 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy