Nya tvåfasoljor från Lumene – perfekt i höstrusket!

av Malin
527 visningar 5 Minuter läsning

Lumene har lanserat två vårdande oljeserum lagom till höstens väderomslag. Oil-cocktails är tvåfasprodukter med bland annat ekologisk hampaolja och nordisk havrexylitol. Låter det spännande?

lumene oil-cocktail

Alltså det har hänt så mycket de här två senaste veckorna så jag vet inte vad.. Jag får uppdatera er senare! Men den här veckan kör jag en väldigt snäll vecka för mig hud då jag, i och med mina hormoner eller en kombo av hormoner och någon produkt som min hud inte gillade, vaknade upp med knottrig och inflammerad hud och har inte vågat använda några aktiva produkter, utan bara tvätt och återfuktning. Idag har jag i alla fall vågat använda Calming Hemp Oil-Cocktail och tänkte att jag skulle berätta lite om nyheterna.

lumene nordic hydra moisturizing prebiotic oil-cocktail
lumene nordic hydra moisturizing prebiotic oil-cocktail

Lumene Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail är ett återfuktande tvåfasserum med fröolja från nordiska blåbär som är rik på vitamin E, bekämpar torrhet och är fuktighetsbevarande tillsammans ekologisk björksav och nordiskt källvatten som återfuktar och ger huden en plumpad effekt medan havrexylitol har prebiotiska egenskaper och balanserar hudens goda bakterier. Passar torr och fuktfattig hud bäst, men kan användas av alla hudtyper och tillstånd. Kostar 249 SEK.

Den här produkten skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig. Jag ska dock inte säga något förrän jag testat, men om ni följt med mig ett tag fick jag en ordentlig reaktion på ett annat serum från Lumene i samma produktlinje LÄHDE och jag vet fortfarande inte vad det var jag reagerade på. Jag lovar att uppdatera er när jag har testat produkten.

lumene nordic clear calming hemp oil-cocktail
lumene nordic clear calming hemp oil-cocktail

Lumene Nordic Clear Calming Hemp Oil-Cocktail är ett lugnande tvåfasserum med nordisk ekologisk hampolja som är rik på fettsyror och vitamin E som skyddar hudbarriären tillsammans med älggräs som ska lugna och ha en balanserande effekt på huden genom att vara rik på både vitamin C och antioxidanter. Passar fet, kombinerad och oren hud bäst – men kan också användas av alla hydtyper- och tillstånd. Kostar 299 SEK.

Nu har jag bara testat Calming Hemp Oil-Cocktail en gång hittills, men den känns väldigt mysig och härlig. Kändes ingenting när jag applicerade den på huden, förutom liksom sin konsistens då som är någon hybrid gel/olja. Väldigt härlig och ändå lätt på huden, inget oljeslibbeslabb. Den doftar också örtigt och härligt precis vid applicering, men efter bara någon minut känner jag ingen doft från den alls.

Lumene har sedan innan haft Nordic-C Arctic Berry Oil-Cocktail som är älskad av många. Den ger återfuktning och lyster med hjälp av nordiska lingon, hjortron, tranbär, vitamin C, B3 och B5, omega-fettsyror samt nordiskt källvatten. Den har jag inte testat, men är sugen på att testa när min hud är lite mer i balans. För jag älskar ju glow! Gemensamt för alla tre produkter är att de är veganska, är utvecklade och tillverkade i Esbo, Finland.

Har du spanat in Lumenes nyheter, eller har du testat? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer