av Malin
om molkan

Om Molkan

Hej,

Malin heter jag, fotograf, content creator och makeupartist under utbildning. Kommer från Småland, numera bosatt i Västerås.

Skönhet, fotografering och grafisk formgivning har alltid varit mina absolut största intressen; men växter, tv-serier, konst, sociala medier, katter, feminism och är också stora delar av min vardag.

Med 36 år i bakfickan har jag varit med om en hel del som har format mig till den människa jag är idag. Har bland annat varit datornörd och administratör i en LAN-förening, jobbat som engelsklärare i Kina, bloggat i 17 år, varit hårmodell

för ett av världens största sminkvarumärken, jobbat för en av Sveriges största återförsäljare av hudvård och bloggat för en av Sveriges största damtidningar… samt gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra och träffat massor av fantastiska människor tack vare den här bloggen!

Bloggen

molkan.se började som ett steg mot att hitta mig själv. Jag har vardagsbloggat sedan 2005 på olika portaler, men ville till slut skapa mitt egna lilla hörn ute i cyberspace, så 2008 skapade jag molkan.se. Jag fortsatte att skriva om min vardag, men publicerade också mina fotografier och till slut blev bloggen en renodlad fotoblogg.

molkan.se hittar du nyheter, sminkningar, recensioner tillsammans med skönhetstips.

2010 hittade jag kreativiteten i smink och skönhet och där någonstans såddes fröet till det som senare skulle bli den blogg den är idag. När jag sedan 2012 blev utmattad och gick in i en lång depression blev all kreativitet lidande, men en dag bestämde jag mig för att bloggen skulle vara min väg tillbaka till ett riktigt liv igen. På så vis föddes den här skönhetsbloggen.

Det har varit en lång väg, men jag är så stolt över vad den har blivit.

Välkommen!

Utmärkelser & Uppdrag

Policy & PR

Jag har en strikt policy angående pressutskick, sponsrade inlägg och annonser, läs gärna min Policy & PR.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer