Nabla Miami Lights Collection

av Malin
224 visningar 9 Minuter läsning

Jag vet att jag ligger lite efter i rapporteringen av nyheter, men jag försöker att komma ikapp med att rapportera om de allra mest intressanta. NABLA Miami Lights är sommarens kollektion med kompletteringar till tidigare produkter, fler nyanser av Shine Theory Gloss samt Skin Glazing.

Ni som känner mig vet att jag älskar NABLAs smink och jag använder i 9 fall av 10 minst någon produkt från dem. Deras produkter är genomtänkta och har alltid hög kvalitet. Ett av mina absoluta favoritpuder kommer från NABLA samt att deras ögonskuggspaletter alltid levererar!

NABLA Cosmetics är ett italienskt kosmetikföretag och finns att köpa på nablacosmetics.com (de skeppar till Sverige), men finns också på beautybay och har nyligen kommit till Sephora i Italien och ULTA i USA. NABLA Cosmetics är cruelty-free och veganska.

nabla miami lights
NABLA Skin Glazing

De två nya nyanserna av Skin Glazing, som är lystergivande rouge/highlighters. Produkten är lätt och medelpigmenterad för att få ett skirt och naturligt resultat och så att det ska gå att bygga upp produkten. Går att använda både torr och med fuktig borste för ett ännu mer spegelliknande resultat. Kostar €22 /st.

Indipendence (vänster) är en dämpad rosig nyans med guld- och magentaskimmer.
Lola är en vattenmelonrosa nyans med bärnstrens- och persikoskimmer.

nabla miami lights
NABLA Skin Bonzing

En av de helt nya produkterna heter Skin Bronzing och är en bronzer i samma anda som Skin Glazing, lätta och medelpigmenterade för att kunna få en lätt solkysst look. Skin Bronzing är lätt lystergivande och ger ett sammetsliknande resultat. De är inte matta, så gillar du inte skimmer/lyster i dina bonzingprodukter så är detta inget för dig. Jag skulle rekommendera Ambra och Soft Revenge till ljus till medium hudtoner medan Dune och Profile till medium till mörka hudtoner. Kostar €22 /st.

Ambra är en varm ljusbrun nyans.
Soft Revenge är en medium neutral brun nyans.
Dune är en varm mediumbrun nyans.
Profile är en mörk varm brun.

Miami Lights Glitter Palette är precis vad det låter som. En palett med 4 stycken glitter med självhäftande effekt (likt Pixis Glitter-y Eye Quad). De består av en blandning av multidimensions-, små- och stora glitter. Du behöver inget lim eller primer för att glittren ska sitta kvar på huden. Kostar €24.

Aries Transparent bas med holografiska glitter i orange, lime, lila och magenta.
Muses Fluorescerande rosa bas med glitter i grönt, blå topaz och lila.
Firmament Ljuslila bas med holografiska glitter i guld, magenta, indigo och bärnsten
Scorpio Rökig bas med glitter i ljusrosa och rost.

nabla miami lights
NABLA Shine Theory Lip Gloss

Shine Theory Lip Gloss introducerades i Denude-kollektionen som lanserades sommaren 2019. Nu hittar vi 5 (4) nya nyanser. Läppglansen är tunna och lätta och känns inte klistriga på läpparna. Finishen blir riktigt glansig och har multidimentionella nyanser. Kostar €13.90 /st.

Varför den förvirrande siffran i nya nyanser? Jo, nyansen Champange Supernova lanserades i Denude-kollektionen, så den är inte ny. Samt att Aftersex från samma kollektion som är identisk med “nya” Stardust Radio. Så jag skulle säga att vi har 4 nya nyanser och 2 stycken re-lanseringar.

District Skir nude/honungsnyans utan skimmer.
Renaissance Transparent bas med champangerosa skimmer.
Champagne Supernova Transparent bas med mikroglitter i brons-, guld-, platina- och persika.
Stardust Radio Intensiv persikoröd bas med mikroglitter i guld- och koppar.
Toxic Love Mauve, korall och rosa trikrom med mikroglitter i guld-, platina- och magenta.
RSVP Chokladnyans med mikroglitter i guld- och lavendel.

nabla miami lights
Cupid’s Arrow Longwear Stylo

Cupid’s Arrow Longwear Stylo är en nyhet som kom tidigare i våras med en kollektion som jag helt glömt bort (skäms). Produkten är helt sonika en krämig penna. Nabla själva säger att pennan kan användas både eyeliner, kajalpenna och som bas för att göra en sotning. Arrow 4 är en intensiv svart nyans. Kostar €15.90.


Jag tycker att Miami Lights är en jättefin kollektion med både bekanta ansikten i nya kostymer, men också några nyheter som jag är pepp på att testa. Läppglansförpackningarna är ju så vackra så de vill man ju nästan inte använda och bara ha på display. Och även om Skin Bronzing har lyster i sin finish så är det en av produkterna jag är mest taggad på att testa. En av mina mest använda bonzer kommer från MAC och har exakt samma egenskaper, så jag tror att dessa är något för mig. Det rosa glittret i glitterpaletten ska jag faktiskt använda idag då jag tänkte sminka mig lite.

Det jag tycker är lite fantasilöst är att två av läppglansen är exakt lika som för ett år sedan, tror att de skulle kunna klämt fram två nya nyanser. Sedan behöver man inte uppfinna hjulet gång på gång. Är otroligt avtänd på svarta kajalpennor, men jag förstår att den här typen av multi-use produkt kan locka andra.

Finns det någon eller några produkter i kollektionen som du är nyfiken på?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer