NABLA Denude Collection 2019

av Malin
297 visningar

Sommarens kollektion från NABLA heter Denude Collection med fokus på Cutie Palette, två mindre ögonskuggspaletter tillsammans med lite nya ögonborstar och två otroliga läppglans. Shall we?

NABLA har verkligen kommit att bli ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink. Dock har jag gjort en väldig fail då jag lyckats att inte skriva om de bästa kollektionerna från dem med tanke på mitt mående det senaste året. Men jag ska bli bättre på det! Vill ni att jag gör ett inlägg med mina absoluta favoriter från NABLA, klicka på hjärtat här under i så fall!

nabla denude collection 2019

Denude Collection beskrivs av NABLA själva som en glamorös kollektion, men också fokus på ledighet och semester med produkter som ska vara praktiska, innovativa och för ett snabbt och enkelt resultat.

For us the Denude Collection is major glamour but also vacation, the desire to travel, to be light-hearted and make new experiences! That’s why all the amazing products we are introducing are also practical, innovative and perfect for the makeup on-the-go! Each product is able to enhance the natural beauty through lights and colors.
NABLA Cosmetics

NABLA Denude Eye Brush set, € 29,00 ≈ 308 SEK

Ett borstset med 6 borstar för ögonsmink; Large Blender, Liner & Brows, Pointed Crease, Lashline Smudger, Soft Dab & Smudge och Presicion Soft Crease, allt för att du ska kunna skapa en komplett ögonmakeup. Alla borstar är 100% cruelty free och i syntenthår som ska efterlikna naturligt hår. De är väldigt mjuka och otroligt lätta att jobba med. Älskar också de genomskinliga handtagen!

NABLA Cutie Palette – Nude, € 23,50 ≈ 250 SEK

Kollektionens huvudattraktioner är de två Cutie-paletterna. Cutie Palette Nude är en väldigt neutral palett med 6 nyanser i 3 olika formuleringar; Satin, Latex matte och Metal foil. Både Metal foil och Latex matte är två nya formuleringar. Satin är en krämig skimmerformulering och Metal foil är en “wet-look” skimmer. Latex matte är en väldigt intressant formula, den är matt, men känns nästan blöt vid applicering – det är ungefär så jag kan förklara det, för jag kan inte minnas att jag känt något liknande förut.

Moonlight; Gräddig nyans med persiko- & rosa duokromskimmer. Satin.
Seducer; Mauve med rosa- & guldreflexer. Metal foil.
Latex Nude; Medelljus taupe rosa. Latex matte.
No Doubts; Mjölkchokladnyans. Latex matte.
Glorious; Neutral champangenyans. Metal foil.
Plastick; Svart. Latex matte.

NABLA Cutie Palette – Coral, € 23,50 ≈ 250 SEK

Cutie-paletten i Coral är en härligt varm palett med rosa, guldiga och en fantastisk röd nyans. Paletten innehåller 6 nyanser med hela 5 olika formuleringar; Metal foil, Satin, Super matte, Celestial och Fluid metal. Satin och Fluid metal är krämiga skimmerformuleringar, Metal foil ger en “wet-look” skimmer, Super matte är en helt matt formula medan Celestial är fullproppade med reflexer.

I Got You; Flamingorosa med duokroma magenta- & korallreflexer. Metal foil.
Red Shape; Eldröd med kopparreflexer. Satin.
Anyway; Mörk espressonyans. Super Matte.
Mandarin; Ljus mandarin med ljusa reflexer. Celestial.
Feelings; Fluorescerande korallrosa. Super Matte.
Coral Amber; Koralltonad bärnsten med bronzereflexer. Fluid metal.

NABLA Shine Theory Lip Gloss, € 11,90 ≈ 126 SEK

Två nya nyanser av läppglansen Shine Theory som NABLA först lanserade till sin julkollektion 2018. De nya nyanserna heter Champagne Supernova som är ett transparent gloss med bronze-, guld-, platinum- & persikoglitter. Aftersex är ett lätt korallrosa gloss med guldglitter. Båda läppglansen är krämiga, aningen tendens till lite klistriga – men jag gillar att man knapp känner glitterpartiklarna trots att de är fullspäckade, det gör mycket för bekvämligheten. Dessutom, HUR fina är inte själva korken på förpackningen?

nabla denude collection 2019

Alltså HUR fin är inte den här kollektionen? Jag är inte mycket för neutrala eller så här snälla nyanser i en hel kollektion, man vill ju gärna att något sticker ut. Men det är här som NABLA visar att de är experter på det de gör! Istället för att leka jättemycket med färg så har de tagit fram innovativa formuleringar och sjukt fina förpackningar och accessoarer. När jag såg kollektionen blev jag givetvis pepp på nya formulan Latex matte, den är verkligen något extra! Och läppglansen då?! Förpackningarna är ju de vackraste jag sett!

Har du testat något från NABLA Denude collection?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy