Best in Beauty 2018 – Hudvård

av Malin
321 visningar 9 Minuter läsning

Nu börjar det här året dra ihop sig och det är dags att kora mina favoritprodukter. Produkterna är blandade med både nya upptäckter och favoriter i repris. Vi börjar med att kora årets bästa hudvårdsprodukter.


Bästa Sminkborttagning

pixi by petra caroline hirons double cleanse

PIXI + Caroline Hirons Double Cleanse , 379 SEK

En av mina favoriter för att ta bort sminket i år har varit Pixis samarbete med hudvårdsgurun Caroline Hirons. En dubbelrengöring med både en solid olja som smälter och aktiveras av kroppsvärmen för att ta bort sminket och en rengöringskräm för att ta bort de sista resterna. Du kan läsa mer om produkten här.

Bästa Ansiksrengöring

Clarins One-Step Exfoliating Cleanser, 299 SEK

Här har vi mitt bästa latmanstips! En ansiktsrengöring och skrubb i ett som innehåller bland annat moringafrö och apelsinextrakt. Huden känns både ren och len efteråt utan att det känns torrt eller stramt.

Bästa Ansiktsmask

dermalogica multivitamin power recovery mask

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Mask, 499 SEK

En superhärlig krämig mask som under andra halvan av året blivit en favorit. Dermalogica har så fina och resultatinriktade produkter och den här masken är inget undantag. Här kan du läsa om vad jag skrivit om den!

Bästa Sheetmask

by wishtrend hours long moisturizing gauze sheet mask

By Wishtrend Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask, 69 SEK

En långvarit återfuktande arkmask i två delar. Varför vinner den här masken årets bästa sheetmask? Jo, för sitt högteknologiska material, sin passform och den superfräscha och återfuktande serumformulan. Huden är återfuktad och mjuk länge och själva upp levelsen med masken är något av det bästa jag varit med om.

Bästa Serum

medik8 hydr8 b5 serum

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum, 565 SEK

Precis som förra året är det här nog den svåraste kategorin då jag tror jag haft så många olika serum i olika kategorier – men efter noga övervägning så är det Medik8’s återfuktande serum som jag både sett och känt mest skillnad. Serumet har hyaluronsyra med olika molekylvikt samt vitamin b5. En riktig goding! Jag har skrivit mer om serumet på instagram.

Bästa Dagkräm

leegeehaam vita propolis cream

Leegeehaam Vita Propolis Cream, 389 SEK

Budgetkrämernas kräm. Vill du ha återfuktning, lyster och näring så är det här något för dig! Jag är inne på min tredje burk och kommer fortsätta att köpa den här tills/om jag hittar något bättre. Krämen har en härlig konsistens, känns härlig på huden och ger mig både återfuktning och lyster och jag gillar verkligen krämen som underlag under smink, finishen blir så fin! Vill du läsa mer om vad jag skrivit om Vita Propolis Cream kan du göra det här.

Bästa Dagkräm med SPF

SkinCeuticals Ultra Facial Defence SPF 50+

SkinCeuticals Ultra Facial Defence SPF 50+, 339 SEK

Här har vi årets mest använda och älskade kräm med SPF. Lite högre prisklass, men jag gillar verkligen hur den både känns på huden och att den känns som en vanlig dagkräm. Lämnar ingen som helst flottig hinna och lirar bra med smink över. Ett stort plus att den är  SPF 50+!

Bästa Nattkräm

dr. jart+ ceramidin

Dr. Jart+ Ceramidin Cream, 415 SEK

Dr. Jarts Ceramidin-kräm är en toppen allt-i-allo-kräm! Då den är väldigt tjock i konsistensen gillar jag att använda den som just nattkräm. Den innehåller bland annat massor av extrakt och oljor från växter och frukter, och även mikrokapselceramider som återfuktar hudbarriären inifrån, och förhindrar på så vis vattenförlust. Du kan läsa mer om produkten här.

Bästa Ansiktsmist

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes lumene valo glow mist

Lumene VALO Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist, 249 SEK

Den produkten som jag kanske använt mest i år är Lumenes Vitamin C-mist. Alltså vilken härlig mist! Om man kan beskriva den som “den mistigaste misten” så är det precis vad den är. En återfuktande och uppfräschande, plus att jag gillar sjävla spraymunstycket, absolut det bästa någonsin! Jag har skrivit mer om misten här.

Bästa Ögonvårdsprodukt

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Eye Patches, 569 SEK /30 par

Det är två ögonvårdsprodukter som slagits om förstaplatsen, men PTR Cucumber Eye Patches vann med den enkla anledningen att jag tycker att de är mer värda sina pengar än de andra som är HydroPeptide PolyPeptide Collagel+ Eye Mask som kostar 469 kr för 8 par. Jag gillar Cucumber De-Tox för att de är svalkande, återfuktande och ger ett fint resultat. Jag har skrivit om ögonmaskerna här!


Andra nämnvärda härligheter

Återfuktande gelserum Leegeehaam Grow Hyal B5 Ampoule
Papperstunn lystermask KICKS Beauty Vitamin C Sheet Mask
Mysigt kroppsvårdsmärke med SPA-känsla MON|SUN
Lugnande och reparerande ansiktsmask Acasia Recovery Mask

Har du några hudvårdsfavoriter från 2018?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer