Recension: Depend Frans- & Ögonbrynsfärg

av Malin
5 kommentarer 51 visningar

depend frans- och ögonbrynsfärg recension review

depend frans- och ögonbrynsfärg recension review

Kitet innehåller:
  • 2 st bomullstops
  • Fransborste
  • Skyddscreme
  • Aktivator till snabbfärgning (5 ml)
  • Färggelé (5 ml)
  • 10 st skyddsmallar
  • Nål till färggelén

depend frans- och ögonbrynsfärg recension reviewFöre

depend frans- och ögonbrynsfärg recension reviewEfter

Jag tycker: Jag har länge velat färga mina bryn och fransar då jag nu är mycket mörkhårigare än min naturliga hårfärg och då tycker jag att det är snyggt att matcha i alla fall brynen med håret. Vissa dagar är jag lat och orkar inte fylla i brynen men vill ändå att det ska synas att jag har ögonbryn.

Med Depends snabbfärgning går det snabbt och lätt (om man inte tappar bort instruktionerna). Jag färgade mina bryn två gånger, därav lite överskott som fastnat på huden – de är alltså inte ifyllda, och mina fransar en gång.

Blev riktigt nöjd med resultatet och jag gillar att det går så snabbt! En prisvärd produkt som jag definitivt kommer att köra på mycket i sommar för att slippa ha mascara eller fylla i brynen.

  • Applicering
  • Enkelhet
  • Pris
4.7

Om Depend Frans- & Ögonbrynsfärg

Specialprodukt från Depend för dig som på ett snabbt, enkelt och säkert sätt vill färga dina fransar och bryn. Behandlingen tar enbart några minuter och ger ett färgresultat som varar i flera veckor. Finns i färgnyanserna svart, brunsvart och brun.

Användning
1. Lägg på aktivatorn. Vänta 2 min.
2. Applicera färgen. Vänta i 30 sek.
3. Rengör!

Depend Frans- & Ögonbrynsfärg finns att köpa på bl a. Kicks för 89 SEK.

.
Har ni testat någon av Depends frans- och brynfärger? Vad tyckte ni?

5 kommentarer

BigMami 22 februari, 2015 - 17:24

Precis det inlägg jag behövde 🙂 Köpte detta för någon vecka sedan men har inte vågat prova det än då jag aldrig har färgat förut… Tog brun, men har jätteglesa & ljusa bryn så får se om jag vågar mig på detta 😀

Svara
Lisa 22 februari, 2015 - 19:07

Låter ju superbra! Är det svårt att göra det här själv.

Svara
Malin 22 februari, 2015 - 19:08

Absolut inte 🙂 Depend har en jättebra instruktionsvideo här!

Svara
Emma - Beautyinbloom.se 23 februari, 2015 - 10:42

Åh perfekt inlägg! Jag kikade på den här för någon vecka sedan men vågade inte riktigt testa. Jag vill dock inte färga brynen då de redan är rätt mörka, utan egentligen bara fransarna. Men tycker inte man ser sådan jättestor skillnad på dina fransar, eller ser jag fel?

Vad tycker du om just färgningen av fransarna? Kanske borde man välja svart färg om man bara ska färga fransarna?

// Emma

Svara
Malin 23 februari, 2015 - 12:38

Helt korrekt. Jag tror att en svart färg syns mer då mina fransar redan är ganska mörka från början (typ svartbruna).

Kram

Svara

Skriv en kommentar

10 + 18 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy