Recension: Depend Frans- & Ögonbrynsfärg

av Malin
852 visningar 2 Minuter läsning
depend frans- och ögonbrynsfärg recension review
Kitet innehåller:
  • 2 st bomullstops
  • Fransborste
  • Skyddscreme
  • Aktivator till snabbfärgning (5 ml)
  • Färggelé (5 ml)
  • 10 st skyddsmallar
  • Nål till färggelén
depend frans- och ögonbrynsfärg recension review
Före färgning
depend frans- och ögonbrynsfärg recension review
Efter färgning

Jag tycker: Jag har länge velat färga mina bryn och fransar då jag nu är mycket mörkhårigare än min naturliga hårfärg och då tycker jag att det är snyggt att matcha i alla fall brynen med håret. Vissa dagar är jag lat och orkar inte fylla i brynen men vill ändå att det ska synas att jag har ögonbryn.

Med Depends snabbfärgning går det snabbt och lätt (om man inte tappar bort instruktionerna). Jag färgade mina bryn två gånger, därav lite överskott som fastnat på huden – de är alltså inte ifyllda, och mina fransar en gång.

Blev riktigt nöjd med resultatet och jag gillar att det går så snabbt! En prisvärd produkt som jag definitivt kommer att köra på mycket i sommar för att slippa ha mascara eller fylla i brynen.

Har ni testat någon av Depends frans- och brynfärger? Vad tyckte ni?

5 kommentarer

BigMami 22 februari, 2015 - 17:24

Precis det inlägg jag behövde 🙂 Köpte detta för någon vecka sedan men har inte vågat prova det än då jag aldrig har färgat förut… Tog brun, men har jätteglesa & ljusa bryn så får se om jag vågar mig på detta 😀

Lisa 22 februari, 2015 - 19:07

Låter ju superbra! Är det svårt att göra det här själv.

Malin 22 februari, 2015 - 19:08

Absolut inte 🙂 Depend har en jättebra instruktionsvideo här!

Emma - Beautyinbloom.se 23 februari, 2015 - 10:42

Åh perfekt inlägg! Jag kikade på den här för någon vecka sedan men vågade inte riktigt testa. Jag vill dock inte färga brynen då de redan är rätt mörka, utan egentligen bara fransarna. Men tycker inte man ser sådan jättestor skillnad på dina fransar, eller ser jag fel?

Vad tycker du om just färgningen av fransarna? Kanske borde man välja svart färg om man bara ska färga fransarna?

// Emma

Malin 23 februari, 2015 - 12:38

Helt korrekt. Jag tror att en svart färg syns mer då mina fransar redan är ganska mörka från början (typ svartbruna).

Kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer