Daisy Beauty Awards 2020 – Årets fransar & bryn

av Malin
399 visningar 7 Minuter läsning

Daisy Beauty Awards är svenska beautybloggares pris där årets bästa skönhetsprodukter ska utses. Jag har i år fått den stora äran att få vara med i juryn för Daisy Beauty Awards – Årets frans- & brynprodukt.

Det är faktiskt min sjätte gång och det är alltid lika intensivt och spännande! Fram till sista december ska jag hårdtesta dessa produkter och betygsätta 1-5. Jag kommer dock inte kunna avslöja mina åsikter eller mina poäng förrän efter galan i mitten av februari där vinnarna kommer att presenteras. Du kommer också att kunna läsa om alla vinnare i Daisy Beauty Magazine efter det.

daisy beauty awards 2020 fransar bryn

Vill du kika på alla kategorier och vilka produkter som är nominerade kan du kika in hos Daisy Beautys chefsredaktör Kicki Norman.

MILK Makeup Kush Fiber Brow Gel, 195 SEK

En färgad ögonbrynsgel med hjärtformade fibrer som ger fylligare strån och mjukgörande cannabisfröolja som framställts från hampa. Kush Fiber Brow Gel ska både ge färg och stadga hela dagen utan att brynen ska kännas stela. Cannabisfröoljan fungerar både som bindemedel, eftersom MILK Makeup är 100% veganskt så var ingrediensen bivax som annars är en vanlig ingrediens för detta helt uteslutet, men har också mjukgörande egenskaper. Kommer i 8 nyanser. Cruelty free, vegansk, glutenfri, parfymfri, silikon- & parabenfri.

Max Factor Brow Revival Brow Mascara, 99 SEK

En vattenfast brynmascara med både fibrer och färg för fylligare och mer definierade bryn som håller stadga hela dagen för en naturlig brynlook. Den ska varken smeta eller kladda. Formulan är berikad med 4 vårdande oljor; Maracura-, Camellia-, Argan- och Marulaolja. Kommer i 3 nyanser.

Indy Beauty Curl it up! Defining Mascara, 159 SEK

En mascara för långa, definierade och böjda fransar som varken ska kladda eller smula. Borsten är smal med mjuka fibrer och ska både separera och böja fransarna för ett vackert resultat som håller hela dagen. Det går att bygga upp mer volym genom att applicera mascaran i flera lager. 100% vegansk och oparfymerad.

Apolosophy Mascara 3 in 1, 139 SEK

En 3-i-1 mascara som ska ge fransarna både volym, längd och definition som ska hålla hela dagen. Formulan är krämig som gör det möjligt att bygga volym utan att den varken klumpar sig eller smular. Har en långsmal konformad borste med mjuka fibrer som gör det möjligt att komma åt varje frans som ska ge en “panoramaeffekt”. Dermatologiskt- och oftalmologiskt testad. Ska även passa de med känslig hy och känsliga ögon samt för kontaktlinsbärare.

Glossier Brow Flick, 170 SEK

En vattenresistent ultrafin brynpenna för att skapa detaljer. Pennans borsttipp hjälper dig att skapa fjäderlätta streck som ser ut som riktiga brynstrån. Skapa din perfekta brynform genom att fylla i glesa områden, förläng brynsvansen eller definiera brynbågen, du bestämmer! Kommer i 3 skira nyanser. Dermatologiskt- och oftalmologiskt testad. Vegansk, parabenfri, cruelty free, mejerifri, soja-fri, glutenfri och allergivänlig.


Vill du veta vilka kategorier- och vilka produkter jag testat tidigare? Kika här!

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer