IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

av Malin
774 visningar 3 Minuter läsning

IDUN har lanserat årets första hype, en brynmascara med flera egenskaper. Du har säkert redan läst om Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel på flera bloggar, men här kommer ett till!

idun minerals perfect eyebrows tinted brow gel
idun minerals perfect eyebrows tinted brow gel
IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel,  179 SEK

I februari lanserade IDUN sin första ögonbrynsgel som kommer i 3 olika nyanser; 301 Light, 302 Medium och 303 Dark. Formulan ska både ge färg, ge volym med hjälp av fibrer och sätta stråna på plats. Borsten är liten och konformad och fomulan är lätt.

idun minerals perfect eyebrows tinted brow gel

Naturliga bryn, dvs. inget smink

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

Lätt ifyllda bryn + IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

idun minerals perfect eyebrows tinted brow gel

Först och främst vill jag säga att jag verkligen gillar den här produkten, jag använder den varje dag. Den håller brynstråna på plats hela dagen och ger superfin volym. Men jag har tyvärr två problem…

För det första förstår jag inte riktigt förpackningsdesignen – varför är korken så lång? Det känns klumpigt och totalt onödigt, slösigt. För mig hade det räckt om den var hälften så lång. Då hade den t o m. fått hänga med i väskan, men nu är den för lång för att få plats i sminkfacket och jag vägrar ha smink löst i väskan.

Mitt andra problem är smulet, för hur jag än gör fylls mina bryn med små smul och det ser inte klokt ut… Jag har testat med och utan smink under, att vara lätt på handen och att vara lite mer hårdhänt. Det spelar tyvärr ingen roll vad jag gör. Vet inte om det bara är min som beter sig så här? Så tråkigt, för smul i brynen är en stor anledning till att jag snart behöver göra slut med produkten.

1 kommentar

Blubb 19 mars, 2018 - 08:55

Min blir tyvärr precis likadan… gillar produkten men hade önskat att det inte fastnade på huden eller smulade sig så mycket. 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer