DB Awards 2018 Årets Basmakeup: Mina betyg

av Malin
198 visningar 4 Minuter läsning

Daisy Beauty Awards för 2017 års bästa skönhetsprodukter är i hamn och det betyder att jag kan avslöja mina betyg och mina åsikter om produkterna för ‘Årets basmakeup’.

I år bestod de nominerade av Årets basmakeup av fyra foundations och en concealer.

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup ysl all hours foundation
5p; YSL All Hours Foundation

Foundationen kommer i, vad jag kan hitta, 22 nyanser och finishen ska vara matt och jag skulle säga att den är medium till full täckning. Det går inte att hymla med att jag blev helt golvad av den här då den suttit i alla väder och oavsett hur mycket jag svettats eller gnuggat och vid ett tillfälle satt den i 15 timmar och såg fortfarande riktigt bra ut, femton! Den lägger sig superfint på min kombinerade hy och håller som sagt över förväntan.

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup sensai flawless finish foundation
4p; Sensai Flawless Satin Foundation

En foundation med lättare till medium täckning och ger en glowig finish. Kommer i 8 nyanser. Den här kärleken hittade jag i somras och har använt jättemycket sedan dess. Varför inte den här fick mest poäng är för att jag gillar lite mer täckning än vad den här ger, även om det blir en väldigt fin finish. Det här är vinnaren av kategorin hos juryn.

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup maybelline age rewind the eraser eye concealer
3p; Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye

Internets mest hypade concealer, kommer i 3 nyanser samt 2 neutraliserande nyanser. Ytterligare en testad favorit som täcker mörka ringar, lägger sig superlätt och fint på huden, tar bort rödhet och sitter länge utan att kladda eller hamna i små veck.

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup lumene natural glow fluid foundation
2p; Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation

En lätt foundation som ska ge naturlig lyster till huden och täcka små skönhetsfel. Kommer i 6 nyanser. Jag vet verkligen inte hur jag känner för den här än. Jag har testat och testat och testat, men ändå kommer jag inte fram till något. För jag får så olika resultat varje gång… Så det är inte lätt att ge poäng till en produkt som inte presterar likadant gång efter gång. Ibland sätter den sig fint, ibland ser jag torrare ut än Saharas öken, ibland håller den och ibland inte. Nej.. jag vet helt enkelt inte. Inget för mig antagligen?

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup bareminerals bare pro performance wear liquid foundation
1p; bareMinerals BarePro Performance Wear Liquid Foundation SPF20

En flytande mineralfoundation som ska ge 24h hållbarhet. Kommer i 30 nyanser. Jag har tyvärr svårt för mineralfoundations, puder som flytande. Det ser inte bra ut på mig. Denna är tyvärr inget undantag. Den lägger sig ovanpå huden och smälter liksom aldrig riktigt in utan varenda liten por syns. Och efter en heldag ser jag ut som om jag kletat smör i ansiktet. Den får inte en fet nolla bara för att den har SPF och kommer i väldigt många nyanser, men inte mer än så.

daisy beauty awards 2018 årets basmakeup
daisy beauty awards 2018 årets basmakeup ysl all hours foundation

Har du testat någon av dessa basprodukter? Vad tycker du om dem?

3 kommentarer

Matilda 24 februari, 2018 - 11:53

Vill verkligen testa YSL all hours foundation men jag har yttorr hy så en matt finish skulle inte funka på mig ☹️ Vet du om dom har nån liknande fast återfuktande?

Malin 24 februari, 2018 - 12:49

Jag tror att du skulle kunna använda den här ändå 🙂 Den känns inte matt-matt, utan mer återfuktande satinfinish. De har dock andra foundations som jag testat och alla har varit tipptopp!

Ida 25 februari, 2018 - 16:27

Hahaha känns som du svor i kyrkan när jag såg att du gett natural glow en tvåa… tror det är en av mina all time foundationfavoriter xD håller dock med om bareminerals, får aldrig heller mineraler att funka på mig

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer