This VS. That – Bryngel

av Malin
194 visningar 5 Minuter läsning

Som skönhetsbloggare testar jag nya produkter hela tiden och det är ofta nyhetens behag. Det är verkligen jätteroligt. Men vad är det som egentligen funkar? Jag har funderat på vad jag egentligen använder för produkter till vardags och plockade fram en av mina absoluta brynfavoriter i ren panik för att den andra jag höll på att testa smulade eller inte höll måttet på ett eller annat sätt.

I och med den här tanken så föddes det nu ett nytt segment här på bloggen. This VS. That, alltså där jag jämför två likasinnade produkter varav den ena funkar för mig och den andra inte. Vissa produkter kan jag redan ha skrivit om och vissa inte.

FUNKAR 👍🏻

FUNKAR INTE 👎🏻

Maybelline Brow Precise Fiber Filler, 89 SEK

Maybelline Brow Precise kommer i 3 färger och ger mig både den styrsel och fyllighet jag vill ha. Med nyansen Medium Brown får jag också den nyans jag behöver för mina bryn som är mörka. Borsten som är allt annat än traditionell ser mer ut som en paddelborste till håret och den fungerar riktigt bra. Formulan är lätt att jobba med och torkar lagom snabbt. Piggarna på borsten är inte heller för långa så att produkten fastnar på huden utan bara i själva stråna. Fibrerna lägger sig bra och brynen ser både fylligare ut och sitter på plats hela dagen utan att smula.

Det jag verkligen gillar är att det inte ser ut som att jag har något i brynen, lite som ‘My Brows But Better’ om jag inte fyller i dem med något innan och om jag har fyllt i brynen ger den liksom en snygg helheltslook. Brows on fleek så att säga. Och hallå! Den kostar under 100-lappen. Riktigt bra pris för denna pärla!

IDUN Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel, 179 SEK

IDUN Tinted Brow Gel ska göra ungefär samma sak. De kommer i 3 nyanser och verkar till en början vara najs. Borsten är en liten konformad spiralborste och jag gillar den just för att den är så liten – men detta kan vara det enda som är bra med den här produkten. Formulan är väldigt hård och mitt största problem är att jag får ut så mycket på borsten samtidigt så att det lägger sig produkt mellan borststråna – vilket också bidrar med att den avger så mycket produkt på brynen så att det blir klumpigt. Jag ser tyvärr heller inte skymten av någon slags fyllighet från fibrerna.

De första två gångerna blev resultatet fint, men sen. Katastrof! Efter varje gång jag stoppat ned borsten i hylsan får jag torka av den för att det inte ska komma överflöd med produkt. Dessutom avger den smulor överallt i brynen som sedan släpper och landar i ansiktet under dagen. Det är som att den plockar upp sig själv och blandar sig istället för att lägga sig ovanpå… och tyvärr hjälper det inte om jag inte har något i brynen innan. Jag har testat alla möjliga utgångspunkter, men den här funkar inte för mig. Tyvärr kostar den också nästan dubbelt så mycket som Maybelline så… nope.

Har du testat Maybelline Brow Precise eller IDUN Tinted Brow Gel?

8 kommentarer

hanna 5 april, 2018 - 09:00

Testade maybellines, först blev jag lite förvånad, jag är nämligen inte så bra på att göra research innan. så när jah öppnade den och ser paddelborsten! men jag är faktiskt ganska nöjd! men ibland tycker jag nästan att den är lite metallisk! kanske inte så snyggt på vardagsbryn!

Malin 5 april, 2018 - 13:53

Ahh… det har jag faktiskt inte tänkt på, det är inget som jag ser i spegeln. Men finishen är nog lite glossy nu när du säger det.

Emma P 5 april, 2018 - 10:48

Intressant jämförelse Malin, utmärkt idé för en serie! Jag har gått i likande tankar men just dessa har jag inte funderat på att jämföra. Jag testar Iduns bryngel just nu, är inte jätteförtjust men det är jag inte i Maybellines heller. Men jag ska ge den en ny chans efter din fina recension!

Malin 5 april, 2018 - 13:55

Vad kul att du gillar idéen 🙂 Har du tips på vad jag kan jämföra härnäst så tar jag gärna emot det! Kram

Annahita 5 april, 2018 - 11:44

Håller helt med! Idun är en grusig smulfest. Borsten däremot, den är perfekt! Hoppas de kan göra en variant utan fibrer, kan säkert bli bättre.

Malin 5 april, 2018 - 13:51

Eller hur! Jag önskar också en utan fibrer och hoppas på att den kan bli bättre.

Jannike 5 april, 2018 - 14:32

Jaha, då måste jag beställa hem Maybellines nu då 😛
Puss & kram!

Malin 5 april, 2018 - 16:27

Haha sorry 😉 <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer