MOTD: #TurquoiseHair, don’t care

av Malin
87 visningar

2012 hade jag turkosa toppar och jag har saknat det så sedan dess! Under ungefär ett års tid har jag och min frisör gjort slingor och ljusat upp topparna på ett skonsamt sätt för att jag skulle kunna tona håret. Igår hände det!

Jag vet inte om jag är för gammal för sånt här, men som sagt… #TurquoiseHair, don’t care 😅 Till nya hårfärgen var jag tvungen att köra en matchande sminkning till. Dessutom har jag på mig fransar från Depend Cosmetics som är uppkallade efter mig, en helt overklig känsla!

Hårtoningen kommer från L’Oréal Paris och heter Colorista Washout #TurquoiseHair.

motd #turqoisehair dont care
motd #turqoisehair dont care

BAS
Peter Thomas Roth Skin to Die For
wet n wild Photo Focus Foundation – Soft Ivory
NABLA Close-Up Concealer – Ivory
Make Up Store Glow Dual Foundation – Stockholm
MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder – Delicates
NABLA Blossom Blush – Harper
NABLA Glow Trip Highlighter – Crown

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine – Uranus
Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler – Medium Brown

ÖGON
Linda Hallberg Cosmetics – Avoir Flash Crayon
Linda Hallberg Cosmetics – Atria Flash Crayon
NABLA Poison Garden Palette – Adoration
Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes – Malin
KICKS Beauty Flirty Extension Mascara – Black

LÄPPAR
NABLA Shine Theory Lip Gloss – Crazy Diamond

motd #turqoisehair dont care
motd #turqoisehair dont care
motd #turqoisehair dont care

8 kommentarer

Frida 16 februari, 2019 - 12:46

Du är för tusan inte för gammal, jag blir 39 i år och du är en av mina stilinspiratörer (är det ett ord ens?)! Jag älskar dina sminkningar och de får mig att våga liiite mer, ja, till och med LH Calm Mood som eyeliner en vanlig tisdag ibland. Jag har inte vågat mig på turkost hår än men jag håller på att jobba mig dit, det kanske blir grönt eller lila eller nåt istället, men nån gång så….

Svara
Alexandra 16 februari, 2019 - 17:50

Så jävla snygg Malin!!

Svara
Karinsbeautyroom 16 februari, 2019 - 18:21

Man blir aldrig för gammal för roligt hår och smink det har beauty commiunityt lärt mig. Är 40+ och hade rosa toppar för lite sen 🙂
Du är superfin i det turkosa håret.

Svara
Mammi 17 februari, 2019 - 09:33

Grymt snyggt! Man är ALDRIG för gammal för nåt.

Svara
Wysteriia 17 februari, 2019 - 20:34

Så snyggt!! Och du tar så jäkla bra bilder ♥

Svara
Malin 22 februari, 2019 - 13:30

Tack gullis ♥

Svara
Louise 21 februari, 2019 - 09:38

Sååå jäkla snyggt!!!

Svara
Malin 22 februari, 2019 - 13:30

Tack snälla ♥♥♥

Svara

Skriv en kommentar

nitton − tolv =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy