#Söndagsmasken: BUDGIE Radiance Reboost Renewing Overnight Mask

av Malin
1,1k visningar 4 Minuter läsning

KICKS lekfulla varumärke BUDGIE har nu lanserat hudvård med inriktning på ansiktsmasker. Några av maskerna är overnight-masker, alltså ansiktsmasker som jobbar medan du sover. Igår testade jag Budgie Radiance Reboost Renewing Overnight Mask och här kommer ett första intryck.

budgie radiance reboost
BUDGIE Radiance Reboost Renewing Overnight Mask

BUDGIE Radiance Reboost Renewing Overnight Mask innehåller exfolierande blomextrakt och 5% och Niacinamide för en utjämnande effekt. Masken ska ge huden ny lyster samt jämnare textur. Applicera som sista steg i rutinen innan läggdags. Skölj av på morgonen. Går att använda dagligen. 100% vegansk och tillverkad i Korea. Kostar 199 SEK.

Jag älskar den här konsistensen! Det är en rosa gelmask som känns härlig på huden, men syns inte alls på huden vid applicering – förutom att man blir lite glansig då. Efter bara någon minut blir den som en vanlig gelkräm. Den blir inte klistrig på huden och det viktigaste av allt, kudden blir heller inte klistrig. På morgonen vaknar jag riktigt len och jämnare i hudstrukturen. Jag har haft en del problem med strukturen i min panna ett tag nu när jag haft en off-period med hudvården och det är väl där jag känner mest skillnad. Som ni kanske förstår så gillar jag verkligen den här.

Priset ser bra ut i jämförelse med andra märken med liknande produkter. Förutom tillsatt parfym så har jag inte så mycket att kommentera angående ingredienserna, jag tycker att det ser bra ut. Jag gillar den jättemycket och kommer att fortsätta använda den på kvällen 1-2 gånger i veckan. Det står att den kan användas dagligen, men eftersom jag använder andra produkter med niacinamide och syror så känns en dag i veckan rimligt.

Förpackningarna på BUDGIEs hudvård är ju helt underbara! Jag kan verkligen uppskatta en stilren look på sköhetsprodukter likt typ Medik8 eller Verso, men jag älskar färg och tycker att citaten och färgerna gör en glad. Det känns lekfullt och är antagligen on point för målgruppen (och mig).

budgie radiance reboost

Vill du läsa fler ansiktsmaskrecensioner?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer