#Söndagsmasken: Pixi Plump Collagen Boost Sheet Mask

av Malin
360 visningar 2 Minuter läsning

PIXI Plump Collagen Boost Sheet Mask är dagens söndagsmask som är en riktig “pick-me-up” för en trött och uttorkad hud. Jag har åkt på halsont igen så jag unnar mig allt mys jag orkar med!

pixi plump collagen boost sheet mask

Pixi Plump Collagen Boost Sheet Mask x3, 179 SEK

PIXI Plump Collagen Boost Sheet Mask innehåller massor av mumsiga ingredienser som bl a. hyaluronsyra och härliga peptider tillsammans med extrakt från tebuske, trollhassel, röd ginseng, trädaloe, vitt mullbär och gurka för att nämna några. Resultatet ska både mätta huden med fukt tillsammans med phytokollagenet och peptiderna som stärker hudbarriären och ökar hudens fasthet.

Jag kan tyvärr inte hitta någon information om vad själva masken är gjord i, men jag tror att den är i bomull eller liknande fibermaterial. Maskerna kommer i ett paket om 3 stycken för 179 SEK, vilket jag tycker är ett riktigt bra pris (ca. 59 SEK /st) för bra ansiktsmasker! Dock hade jag velat kunna köpa dem styckvis också.

Masken sitter bra på huden och passar mitt ansikte trots att jag har en för konstig ansiktsform för de flesta arkmasker. Huden blir mjuk och återfuktad som en daggig sommarmorgon, resultatet håller hela dagen. Serumet är ganska fast, men det finns ändå tillräckligt i förpackningen för att kunna smörka in både hals, dekolletage, händer och armar. Jag gillar också att den kommer utan extra plastfilmer på masken för en “enklare applicering”, det är oftast kladdigare och irriterande. Jag gillar den verkligen!

Over all är jag väldigt imponerad av Pixis hudvård. Vill du läsa om två av mina favoriter kan du göra det här!

pixi plump collagen boost sheet mask

Har du testat någon av Pixis arkmasker?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer