Best in Beauty 2019 – Hudvård

av Malin
405 visningar 7 Minuter läsning

Best in Beauty är inslaget här på bloggen där korar jag mina favoritsprodukter under årets gång! I år har jag valt att plocka bort de produktkategorier där jag inte har någon favorit för att inte göra det övermäktigt för mig.


Bästa Sminkborttagning

Lumene Valo Nordic-C Cleansing Balm

Ett rengöringsbalm som smälter på huden och tar effektivt bort smink. Jag gillar att använda den här som en förstarengöring då den verkligen löser upp vattenfast smink utan att lämna en fet hinna. Innehåller kärnolja från nordiska hjortron, C-vitamin och bärextrakt. Huden känns så mjuk och man känner sig inte stram efteråt!

Bästa Ansiksrengöring

skin treat multi-action cleanser

SKIN TREAT Multi-Action Face Cleanser

Jag har tjatat om den här cleansern på Instagram väldigt mycket den senaste tiden och minns knappt vad jag använde innan… Vad gör den så bra då? För det första luktar den grönt krispigt äpple, löddrar alldeles lagom, får mig att känna mig ren men inte torr eller stram efteråt. Dessutom är den sjukt prisvärd! Älsk på den här ♥︎

Bästa Ansiktsmask

foreo ufo mini

FOREO UFO mini + Make My Day Mask

FOREO UFO mini är ett maskverktyg med värme- och LED-ljusterapi. Tillsammans använder man masker med olika egenskaper. Make My Day Mask innehåller röda alger och hyaluronsyra och gör min hud så återfuktad och mjuk. Köpte precis påfyllning på Black Friday där FOREO hade 50% på maskerna. Värmen och LED-ljusterapin är så härlig och allt känns bara så mysigt!

Bästa Sheetmask

Reserol Retreat Sheet Mask

Reserol Retreat Sheet Mask

Jag har nog inte testat så många nya sheetmasks, men en av de få jag har testat så har Reserols Retreat Sheet Mask stuckit ut! Återfuktande och vårdande mask med serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Masken ger ett så fint resultat och har en superb passform!

Bästa Serum

pixi vitamin c serum

Pixi Skintreats Vitamin-C Serum

Det var verkligen ett close call mellan den här och Skintologys hyaluronsyreserum, men C-Vitamin har verkligen varit min absoluta favoritingrediens och när jag tänker efter så sträcker jag mig efter det här serumet 8/10 gånger. Serumet ger lyster och är utjämnande, fullt av antioxidanter. Just love it!

Bästa Dagkräm

pixi vitamin c lotion

Pixi Skintreats Vitamin-C Lotion

Som ett komplement till serumet har jag också älskat dagkrämen som tillhör Pixis Vitamin-C serie som lanserades i våras. Den är nu helt slut och jag måste bara köpa en ny! Jag gillar att den är lätt i konsistensen, den “sjunker in” bra i huden och gör mig så återfuktad och ger lyster.

Bästa Dagkräm med SPF

Eucerin Oil Control Sun Gel-Cream Dry Touch SPF50+

Eucerin Oil Control Sun Gel-Cream Dry Touch SPF50+

I somras använde jag nästan exklusivt Eucerins dagkräm med SPF med nedmattande effekt och den funkar så bra! Ingen vit hinna, inga tilltäppta porer eller kladd. Den är kan du även ha under sminket och fungerar nästan lite som en primer också. Toppen för mig (och dig) som har kombinerad hy!

Bästa Nattkräm

m picaut prebiotiska krämer

M Picaut Amethyst Obsession Probiotic Balancing Cream

En nyfunnen favorit! Jag har varit så dålig med att köra en renodlad nattkräm pga mina trötthetsproblem i år, men nu när jag känt mig lite bättre har jag kört en av M Picauts nya pro- & prebiotiska krämer och jag måste säga att den är lite som ens favoritmyströja. Vem vill inte gå och lägga sig till doften av vaniljbulle liksom? Vaknar upp så mjuk och återfuktad!

Bästa Ansiktsmist

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes lumene valo glow mist

Pixi Hydrating Milky Mist

Ni som följer mig på Instagram vet att jag la ut mina favoritmists i min julkalender och det är så svårt att välja bara en… Men den som jag verkligen använt sååå mycket. Den innehåller bl a. Hyaluronsyra, svart havre, provitamin A, och linolsyra som verkligen återfuktar direkt! Det är nog min mest återfuktande mist då jag skulle kunna köra endast en SPF och denna på sommaren om jag känner mig lat!


Andra nämnvärda härligheter

Rivig syramask SKIN TREAT 10 Min AHA + BHA + PHA Face Mask
Grym serumduo Skintology Activator Booster & Hyaluronic Concentrate
Återfuktande mist Indy Beauty Antioxidant Hydrating Facial Mist
Peelande sovmask Make p:rem Radiance Peeling Sleeping Pack

Har du haft några hudvårdsprodukter i år?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer