#Söndagsmasken: Reserol Retreat Sheet Mask

av Malin
228 visningar 2 Minuter läsning

Äntligen är #söndagsmasken tillbaka! Dagens mask är en riktig lyxmask! Reserol är företaget som har anammat innovativ teknologi och gedigen forskning till skönhetsmarknaden, där de faktiskt hamnade av en slump.

Reserol Retreat Sheet Mask

Reserol Retreat Sheet Mask, 695 SEK /4-pack

“Ansiktsmask med återfuktande och vårdande serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Huden kan bli mjukare, slätare och få mer lyster och fina linjer kan bli mindre framträdande.”

Reserol Retreat Sheet Mask

Jag tycker

Det är en riktigt härlig arkmask i biocellulosa med en av de bästa passformerna jag testat när det kommer till arkmasker. Dock har jag något runt och litet ansikte så de flesta masker sitter sällan bra runt min mun. I övrigt sitter masken bra på ansiktet, glider inte runt eller lossnar utan nästan smälter samman med huden.

Resultatet är omedelbart efter 20-30 minuters användande. Huden blir mjuk och återfuktad. Dock måste jag säga att den torkar lite snabbare än den rekommenderade verkningstiden för mig och jag önskar att det fanns några ml serum till i masken. Det känns som att en del fastnar i skyddsfilmerna som finns på båda sidor av masken. Maskerna är också aningens dyra för kontinuerligt användande, om man nu inte skiter pengar. Men jag tycker verkligen att det kan vara värt som en present till någon (eller sig själv för den delen) som vill unna sig lite extra då och då.

Gällande ingredienserna i Reserol Retreat Sheet Mask är de få, men då i större mängd och antagligen mer verksamma än om det hade varit massor av ingredienser. Jag gillar också Reserol som företag då de gör gedigen forskning och kör sitt eget race istället för att matcha dagens redan mättade marknad. Det gör dem unika och sticker ut från massan.

Jag har även testat Reserols prisvinnande Overnight Moisture Mask, vill ni att jag recencerar den inom kort, klicka på hjärtat under det här inlägget ♥︎

Reserol Retreat Sheet Mask
 • 9.1/10
  Effekt - 9.1/10
 • 9.4/10
  Innehåll - 9.4/10
 • 7.1/10
  Mängd - 7.1/10
 • 8.1/10
  Passform - 8.1/10
 • 5.7/10
  Pris - 5.7/10
7.9/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer