IsaDora Nature Enhanced Cream Blush

av Malin
200 visningar 4 Minuter läsning

HEJ! Nu gör jag comeback, förhoppningsvis… Alltså. Det har hänt så mycket här i sommar och början på hösten så jag har knappt hunnit med själv. Men ikväll fick jag verkligen feeling för att blogga. Höstnyheterna börjar trilla in och jag är mer pepp än någonsin.

IsaDora, som många av er vet, är ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till budgetsmink. De har även steppat upp sitt game den senaste tiden och hänger med i trenderna. Senaste släppet heter nämligen krämrouge i deras Nature Enhanced-serie som är framställda av 100% naturliga ingredienser som vårdar huden.

IsaDora Nature Enhanced Cream Blush kommer i fem nyanser; 30 Apricot Pink, 31 Fire Orange, 32 Soft Pink, 33 Coral Rose, 34 Garnet Red.

IsaDora Nature Enhanced Cream Blush
30 Apricot Pink, 31 Fire Orange, 32 Soft Pink, 33 Coral Rose, 34 Garnet Red

Texturen på IsaDora Nature Enhanced Cream Blush är silkeslen och de är så enkla att blanda ut. Har gjort en liten Reel på instagram där jag visar färgerna, så himla fina på. Jag gillar verkligen alla nyanser, men jag tror att de tre första (30 Apricot Pink, 31 Fire Orange, 32 Soft Pink) är mina favoriter. Tror att både Coral Rose och Garnet Red är riktigt fina på mörkare hudtoner, det ska jag definitivt testa så fort jag har möjlighet.

Rougen kostar 139 SEK /st och kommer med en tillhörande liten borste, men jag föredrar att applicera dem med en makeupsvamp eller med fingrarna. Det blir ett så fint och naturligt resultat.

På tal om smink så har jag nu börjat extrajobba på KICKS här i stan och jag känner mig verkligen i mitt rätta element. Sista september har vi dessutom shoppingkväll på stan och jag kommer då att få sminka kunder, hoppas att jag får möjlighet att använda dessa på fler än mig själv då, för att visa hur fantastiskt fina de är!

3 kommentarer

Katarina 13 september, 2021 - 10:19

Vad roligt, har saknat din blogg!
(Har såklart full förståelse för att du inte orkat/hunnit).
Och grattis till extrajobbet på Kicks, kan bara tänka mig hur bra du passar där med allt ditt otroliga kunnande.

Malin 15 september, 2021 - 18:25

Tack snälla Katarina! Jag har saknat bloggen och er såklart 🙂

Amandas Stil - Mode, skönhet och lockande lockar 19 januari, 2022 - 19:00

Åh va fina färger!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer