Full rulle!

av Malin
149 visningar 6 Minuter läsning

Hej på er, helt plötsligt blev det högsommar och jag känner mig helt tidsvill?! Hur kunde det gå från april till början av juli helt plötsligt?! Ville mest kika in här och säga att jag ska komma igång med skönhetsbloggandet snart igen, ska bara komma i ordning med allt annat.

En liten uppdatering då; Jag har både fått lägenhet och jobb! Pluggar på både med körkortet och med makeupartistutbildningen så gott det går, men det är lite trögt just nu med både tider på körskolan och med modeller till MUA-utbildningen. Men jag tänker att det får vara lite så och köra igång igen i augusti när jag får tillgång till min lägenhet och så, tänker att det blir lättare. Och körskolan kan jag inte göra så mycket åt.

Och jobbet då?! Jo, SÅ ROLIGT! Får bl a. jobba med det jag älskar, att fotografera. Men också med retro- och antika prylar. Farligt för någon som älskar sånt! Och förra veckan fick jag en liten introduktion till silver och silverstämplar, så himla spännande. Förväntar mig inget annat än att kunna allt om antikviteter innan året är slut.

Har också tagit upp träningen och löpningen igen. Något jag verkligen har saknat. Det går verkligen sakta framåt, men jag gör det åtminstone. De senaste veckorna har jag gått och sprungit ca. 5 mil /vecka, kört utegym och även hinderbana. Nu när jag börjat jobba heltid har jag inte riktigt haft ork att köra på så hårt, men lite träning efter jobbet och de dagar jag är ledig i alla fall.

Har ni missat mina senaste sminkningar på Instagram så ska jag såklart dela med mig av dem här med er också. Jag har främst använt mina kära vänners paletter i samarbete med GlossGods. Dels för att de är så jäkla bra och jag vill typ inte använda något annat, men dels också för att jag inte har så mycket smink här än så länge, allt är magasinerat. Senast här för bara några veckor sedan släppte min vän Samira a.k.a MakingitFlawless en palett som är helt magisk!

Förra helgen spenderades faktiskt på SPA i Östergötlands djupaste skogar (okej inte riktigt, men nästan), så himla härligt och minst sagt välbehövligt. Har verkligen velat åka iväg på något så länge så det fick bli en liten present till mig själv. Avkoppling, mycket god mat och riktigt fint sällskap! Kan verkligen rekommendera Högby Gård SPA & Konferens i Borensberg och Starby Hotell i Vadstena.

Puss!

1 kommentar

Sandra 13 juli, 2021 - 11:01

Fy fan va härligt! Är så otroligt glad för din skull <3

Kommentarer är avstängda.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer