Livet hörrni…

av Malin
419 visningar 2 Minuter läsning

Det går inte alltid som planerat. Men det är så det är. Det är bara att fokusera framåt. Och på mig själv. Något jag har försummat alldeles för länge.

Jag är just nu i full fart att flytta ifrån mitt älskade Dalarna där jag spenderat mina senaste 9 år. Var jag ska ta vägen nu undrar ni kanske? Det vet jag inte. Men tills jag vet har jag återvänt till min hemstad och jag kommer att spendera hela sommaren här om inget annat plötsligt dyker upp. Något jag på riktigt har saknat de senaste åren, i samband med att mamma blev sjuk. Så att få spendera en sommar här kommer att bli fint.

Och jag vet att det kommer att bli bra. Även om det är lite kaos just nu så är faktiskt väldigt mycket roligt som händer samtidigt. För er som t ex. inte följer mig på instagram så kanske ni inte vet att jag nu börjat plugga till makeupartist, en dröm jag haft så länge! Ska också skriva in mig på körskolan nästa vecka. Har pluggat körkortsteori till och från i vinter, men nu har jag äntligen läst klart så nu vågar jag nog äntligen köra lite. Jag har haft en stor rädsla för det här med att köra bil, men nu är jag redo. Jag har idag också varit och kikat på boende och i veckan har jag flera arbetsintervjuer.

Till helgen ska jag även till Sthlm på en blixtvisit på Daisy Beauty Expo 2.0 och sen vidare upp till Dalarna för att packa ihop hela mitt liv. Så önska mig lycka till!

Nu taggar vi också vaccin så man faktiskt kan göra lite saker i sommar också. Hoppas ni har det bra ♥︎

1 kommentar

Dominika 19 maj, 2021 - 10:47

Du har haft en uppförsbacke ett tag, men nu står du på toppen Malin, och härifrån framåt kommer det rulla fint och äventyrligt och med bubblande spänning ❤️
Så många dörrar som öppnats för dig nu! Och bäst av allt är att nu är det DU som väljer ❤️

Kommentarer är avstängda.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer