Best in Beauty 2017: Verktyg & Doft

av Malin
108 visningar 7 Minuter läsning

Här kommer tredje och sista delen i Best in Beauty 2017. Detta är mina doft- och verktygsfavoriter samt några extra kategorier som förtjänar att omnämnas. Komplettera gärna med dina favoriter i kommentarerna nedan.


Doft

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP
Bästa EdP

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP, fr. 599 SEK

Åter igen har vi en produkt som inte kunnat bräckas med de få nya parfymer jag testat under året. Det här är den doften jag sträcker mig efter 8/10 gånger. En söt och somrig doft som får mig att tänka på sena sommarkvällar och en vinterhatare som jag är vill jag gärna behålla känslan även när det är minusgrader och snö. Jag gillar också hur den doftar på min hud, för parfymer doftar olika beroende vem den sitter på. Min mamma har också den här doften och på henne tycker jag att den får en mer varm och djupare doft än på mig. En välförtjänt tvåfaldig vinnare!

En doft med friska noter av mandarin, williamspäron och en perfekt doftbukett av hundrabladsros, vit pion, jasmin, iris – i en dekadent bas av ambrox och varm harts.

marc jacobs daisy kiss
Bästa EdT

Marc Jacobs Daisy Kiss EdT, 695 SEK

Marc Jacobs Daisy Kiss EdT är en halvny kärlek som jag köpte i somras och har inte kunnat lägga undan den trots att det kanske är mer av en sommardoft. En blommig och fruktig tolkning av originalet Daisy från 2007. Med toppnoter av valentine Pomelo, aprikosnektar och viol, hjärtnoter av osmanthusblomma, vit pion och rosa ros tillsammans med basen av krämigt cederträ, ambroxide & mysk.

Verktyg

nyx professional makeup metal brush set
Bästa Borstset

NYX Professional Makeup In your Element Metals Makeup Eye Brush Set, 349 SEK

Ett borstset för ögonen med två fluffiga borstar, en platt precisionsborste, en smudgeborste och en vinklad borste som är idealisk för både eyeliner och bryn. De känns stadiga i handen och har supermjuk borst som gör det enkelt att applicera och blanda ut. Ett fint och prisvärt borstset!

nyx professional makeup flawless finish makeup sponge
Bästa individuella verktyget – Ansikte

NYX Professional Makeup Flawless Finish Makeup Sponge, 99 SEK

Jag har testat väldigt många makeupsvampar och har hittat några riktiga guldkorn och några bottennapp, men ingen har varit som den här från NYX! Den känns ganska hård när den är torr, men så fort man blöter den blir den så mjuk och expanderar en hel del. På ena sidan är svampen avskuren och den finnessen gör att det blir enkelt att komma åt vid ögonvrån och runt näsan. Den här svampen ger så fint resultat till min foundation att jag använt den exklusivt i ett halvår nu. Och bra pris! Har du inte testat den och letar efter en riktigt bra makeupsvamp, så testa den här!

LH cosmetics infinity palette the basic kit
Bästa individuella verktyget – Ansikte 2

Linda Hallberg Cosmetics All Over Brush 306, 179 SEK

Okej, det här är lite fusk… men det är för att jag inte har någon specifik favorit till ögonen, men en borste som jag inte kunnat leva utan är All Over brush, den är perfekt för highlighter då den är en alldeles lagom storlek för mitt kompakta lilla fejs. Den applicerar vilken highlighter som helst hur lätt och jämt som helst. I love it!

Övrigt

the ordinary
Årets Upptäckt

Hudvård från The Ordinary

Också rätt sen på det här tåget, men min hud har nog aldrig mått så bra som den gjort efter att jag började med hudvård från TO (bland annat). Mina 3 favoriter är Hyaluronic Acid 2% + B5Granactive Retinoid 2% och Glycolic Acid 7% Toning Solution. Jag kommer däremot inte att kasta någon av produkterna med tanke på den shitstorm som varit kring Deciem den senaste tiden, utan jag kommer att använda upp det jag har. Jag har en del andra produkter som jag gärna skulle vilja testa, men jag tror att jag pausar med att köpa nytt tills företaget kommit på fötter igen.

sensai höst autumn 2017 base bas primer foundation puder powder highlighter brush borste
Årets Förälskelse

Sensai Glowing Base SPF 10

En superhärlig primer som kan användas under sminket eller helt ensam. Resultatet blir en illusion av jämnare hudton och ett seröst glow within! Den här kommer att få följa med på min semester nästa vecka.

daisy beauty rom 2017
Årets Snuttefilt

Daisy Beauty Rom 2017

Att få åka på konferens är verkligen ett privilegium… och att få resa tillsammans med några av sina bästa vänner och fellow beautynördar är bortom allt jag trodde att jag skulle få uppleva. Årets resa tillsammans med Daisy Beauty till Rom (!!!) var verkligen en dream come true. Jag har velat åka dit så himla länge – och att få göra det samtidigt som att få nörda skönhet var verkligen vad jag behövde i höstas! Jag måste ta med mig sambon och åka tillbaka snart!

Vad är dina doft- och verktygsfavoriter för 2017? Och vad måste jag testa 2018?

.

Här kan du läsa om:

Best in Beauty 2017: Smink
Best in Beauty 2017: Hudvård

3 kommentarer

Jennifer Ruuska 6 mars, 2018 - 10:23

Uuh jag måste testa sminksvampen från nyx. Kör vanligtvis med beauty blender och av dom jag har testat gillar jag den bäst, men det hade ju inte skadat med en svamp med ett lite billigare pris 😉

Malin 6 mars, 2018 - 10:59

Det tycker jag 🙂

Blubb 19 mars, 2018 - 08:53

Alltså Lindas borstar är verkligen mina favoriter, älskar också All Over Brush till highlighter! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer