MOTD: Rise and Shine

av Malin
229 visningar 3 Minuter läsning

Rise and shine girl! Jag har verkligen återfunnit kärleken till smink den senaste tiden. Det är som att jag ett tag glömt bort att jag älskar att skapa. Allt har känts så slentrianmässigt ett tag – men jag har ändå försökt att gå upp och klä på mig och sminka mig för att kunna få känna mig som mig själv.

Som många av er vet, som följt mig en längre tid, så har mitt mående verkligen varit en berg-och-dalbana sen 2018 pga. detta och detta. Om det finns några nya följare här så rekommenderar jag att läsa dessa inlägg för att förstå varför jag är så on/off just nu.

Jag vill också passa på att tacka Kicki på Daisy Beauty för det fina omnämnandet igår. Jag behövde verkligen det för att få en liten spark i baken och komma igång med bloggen på riktigt igen ♥︎ I miss you!

makeup rise and shine
makeup rise and shine

BAS
NYX Professional Makeup High Glass Primer
Max Factor Miracle Second Skin Foundation – 03 Light
Max Factor Sheer Gel Bronzer – 005 Light Bronze
Max Factor Sheer Gel Blush – 001 Dreamy Rose
NABLA Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
NALBA Skin Glazing – Truth
Indy Beauty Ready, Set, Glow! Highlighter – Maxinne

ÖGONBRYN
NABLA Brow Divine Eyebrow Pen – Uranus
Max Factor Brow Revival Eyebrow Gel – 005 Black Brown

ÖGON
NABLA Soul Blooming Eyeshadow Palette – Flowery & Honey Drip
Make Up Store 12 Shades of Color – nr. 1 & 2 (Gul och orange)
IsaDora Eye Color Bar 62 Surf & Sun – Gul nyans
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner – Black
Depend Perfect Eye Eyelashes Faux Mink – Marcel
IsaDora Lash Treatment Mascara – Black

LÄPPAR
Clarins Lip Comfort Oil – 05 Tangerine

makeup rise and shine
makeup rise and shine

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer