NABLA Cosmetics Skin Glazing

av Malin
508 visningar 6 Minuter läsning

Highlightertrenden är inte död! Inte om man kikar på NABLA Cosmetics senaste lansering (ja, inte nu då eftersom de ju släppt Dreamy Palette 2!!). Jag blev förälskad i Skin Glazing och jag visste i min själ att det skulle bli en hit.

NABLA Cosmetics är ett italienskt kosmetikföretag och finns att köpa på nablacosmetics.com (de skeppar till Sverige), men finns också på beautybay och har nyligen kommit till Sephora i Italien och ULTA i USA så jag hoppas att det snart blir mer lättillgängligt i butiker i Sverige snart! NABLA Cosmetics är cruelty-free och veganska.

nabla skin glazing

NABLA Cosmetics Skin Glazing, €22 ≈ 233 SEK /st

NABLA Cosmetics Skin Glazing består av sex stycken reflekterande highlighterprodukter som beskrivs som lätta för en spegellik finish. Pudren kan både användas torra, men med fördel också användas med en lätt fuktad borste för ett ännu mer glänsande resultat. Produkterna kan användas både till ansiktet som highlighters och rouge, men också på ögonen.

Formulan känns nästan lite bakad i och med sin förpackning, själva puderprodukten känns hårt packad och sticker upp en liten bit ovanför själva behållaren. För att inte snacka om förpackningarna… Hade det varit någon annan som producerat samma typ av produkt hade förpackningarna känts plastiga och “billiga”, och jag kan ju vara jävig här, men när det kommer till NABLA så vet jag vid det här laget att de producerar kvalitetsprodukter så att förpackningarna också blir vackra. Jag hade liksom inte kunnat komma på något annan typ av förpackning som hade kunnat framhäva innehållet på ett bättre sätt! Jag hoppas ni förstår vad jag menar. De är, trots sin enkelhet, outstanding. Jävig var ordet, ja. Men jag menar det verkligen från botten av mitt hjärta.

Ozone – Neutral elfenbensbeige
Amnesia – Guldig champange
Privilege – Champange med duokrom i persikonyans
Lucent Jungle – Varm antikguld med bronzereflexer
Truth – Rosatonad persikonyans
Adults Only – Djup rubinnyans

Jag har redan visat upp dessa, speciellt nyansen Ozone, i både bild och video på mitt instagramkonto molkan.se, hur otroligt lätta och enkla de är att applicera. Som jag flertalet gånger påtalat så är det inte mycket NABLA misslyckas med och det är inget undantag här. Produkterna är både lätta till sin fomula, men också i appliceringen. De är absolut inte glittriga, inte ens skimriga på något konstigt vis, utan ger bara en fin lyster.

nabla skin glazing

Vill ni veta vad jag tycker om NABLAS tidigare produkter tycker jag ni ska spana in de andra inläggen jag skrivit om dem.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer