MOTD: Atria Flash

av Malin
190 visningar 2 Minuter läsning

Atria Flash är nog en av mina favoriter av Linda Hallbergs crayons. Älskar ju blått och den här är bara så fin! Jag hade egentligen ingen idé när jag gjorde den här sminkning, utan ville bara ha Atria som bas.

Förresten har mitt hår gått bananas! Så många gråa hårstrån och det bruna/ombren som jag hade innan är helt borta. Funderar på att göra något drastiskt med det. Skulle dock så gärna vilja ha riktigt långt hår en gång, men när det kommit till den här längden blir det inte längre… det blir bara frissigt och nedtyngt. Är lite sugen på att kapa av håret och ha det som jag hade förra hösten. Jag saknar också mitt lila hår, men det är sååå jobbigt att hålla efter. Luggen behåller jag! Vad tycker ni?

motd atria flash
Haha, hur har det lyckats komma dit ett katthår i mitt ögonbryn?
motd atria flash

BAS
Indy Beauty It’s Prime Time! Moisturising Primer
Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20 Foundation – Ultra Light
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Concealer – Light Ivory
NABLA Cosmetics Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
IsaDora Perfect Blush – 51 Spiced Ginger
Indy Beauty Bring On the Sun! Bronzing Sculpting Powder – Danisa
NABLA Cosmetics Skin Glazing – Ozone

ÖGONBRYN
NABLA Cosmetics Brow Divine – Uranus
IsaDora Brow Shaping Gel – 62 Dark Brown

ÖGON
Linda Hallberg Cosmetics – Atria Flash Crayon
Linda Hallberg Cosmetics – Ascella Flash Crayon
Make Up Store Glitter Eyeliner – Diamond
Eylure Exaggerate Lashes – No. 141
Indy Beauty Curl it Up! Defining Mascara – Black

LÄPPAR
NABLA Cosmetics Soft Touch Lipstick – Time Flies

motd atria flash

2 kommentarer

Caroline 14 november, 2019 - 20:13

Så snygg makeup! Gällande ditt hår; det ser himla fint ut, även om du kanske inte känner så just nu. Du skulle vara lika fin om du klippte samma frisyr som förra året. ❤

Malin 25 november, 2019 - 22:44

Men tack vad snäll du är ❤ Jag tror jag lätt blir uttråkad på håret när det bara hänger och inte går att göra någon frisyr liksom. Lättare att styla kort hår. Men det kanske blir till våren ☺️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer