Recension: Syoss Volume Lift Hairspray

av Malin
361 visningar 1 Minuter läsning

Jag tycker

Jag är ganska kräsen när det kommer till hårspray; det får inte lukta illa, det får inte bara klibbigt och heller inte göra håret krispigt eller att det ser blött ut. Oftast fallerar hårspray på ett eller annat sätt, men helt ärligt är det här ett av det bästa jag testat. Jag och sambon har gått igenom väldigt många sprayer under året, men detta är den som stuckit ut.

Den luktar helt okej, lägger sig som en fin mist på håret utan att göra det stelt eller får det att se blött ut. Den tar även de allra minsta och envisaste flygiga stråna som jag har i mina virvlar, samt lägger sambons hår snyggt. Det jag gillar är också att det håller frillan snygg hela dagen. Ett hett budgettips!

PLUS
+ Dryg
+ Lägger sig snyggt
+ Känns inte

Syoss Volume Lift Hairspray
  • Hållbarhet
  • Fixering
  • Känsla
  • Pris
4.6

Beskrivning

SYOSS Volume Lift, den professionella hårstyling för maximal, långvarig volym från rötterna, utan att tynga ner håret.

Syoss Volume Lift Hairspray finns på lyko.se och kostar 79 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer